Acer Aspire AXC-704 – calculator compact si foarte accesibil

In prezent, o mare parte dintre utilizatorii care vor sa achizitioneze un sistem PC complet cu performanta mare sau una destul de buna, aleg varianta de a configura singuri (sau cu ajutor de specialitate) componentele ideale pentru un calculator pe placul lor. Cu toate acestea, putinele companii care inca mai comercializeaza PC-uri cu componente hardware incluse din fabrica, incep mai nou sa ofere PC-uri cu configuratii cat mai echilibrate si la un pret mult mai mic fata de PC-urile disponibile in perioada in care erau la foarte mare cautare.

Astfel, in acest review va vom prezenta noul calculator Acer Aspire AXC-704 din seria de PC-uri compacte Aspire X a companiei taiwaneze de IT, Acer, care nu dispune de o performanta foarte mare, insa vine cu componente hardware suficient de bune atat pentru office, cat si pentru navigarea pe internet. In plus, datorita pretului foarte accesibil al noului sistem PC de la Acer, acesta este ideal pentru copii sau chiar elevi ce isi achizitioneaza primul lor calculator, dar si pentru companii sau firme noi/mici ce nu dispun de un buget foarte mare si nu au nevoie de PC-uri performante.

Sistemul PC Acer Aspire AXC-704 beneficieaza de un raport performanta/pret foarte bun, remarcandu-se prin noul procesor Intel Celeron quad-core pe 64 de biti, memoria maxima de RAM de pana la 16 GB, unitatea HDD de 500 GB pentru stocarea de date si porturile USB 3.0 si HDMI de pe placa de baza, iar cu ajutorul slotului PCI Express x16 aveti posibilitatea de a include si o placa video dedicata pentru o performanta mult mai mare.Acer Aspire AXC-704

Noul calculatorul de la Acer ofera o putere de calcul peste masura asteptarilor dumneavoastra, datorita procesorului Intel Celeron N3150 pe 64 de biti, lansat la inceputul acestui an, care include pana la patru nuclee la frecventa de 1,6 GHz, urcand la o frecventa maxima de 2,08 GHz prin tehnologia Intel Turbo Boost, 2 MB Cache, o buna parte din tehnologiile importante de la Intel si placa grafica integrata Intel HD Graphics ce dispune de aproape toate tehnologiile grafice de la Intel si suporta pana la trei monitoare, oferind o performanta grafica suficient de buna pentru office si navigare pe internet.

Memoria RAM de tip DDR3 are frecventa normala de 1600 MHz si o capacitate perfecta de 4 GB, avand posibilitatea de a o extinde la o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB. Pe partea de stocare, unitatea HDD cu viteza de rotatie mare de 7200 rpm include o capacitate de stocare buna de 500 GB, fiind suficienta pentru a salva orice fisiere doriti pe o lunga perioada de timp si in mare siguranta.

Acer Aspire AXC-704 este un calculator compact si bine echilibrat pentru rezolvarea sarcinillor de zi cu zi, disponibil la un pret foarte accesibil si cu un mouse inclus in pachet.