Acer Aspire Cloudbook R5-471T-505E – laptop 2 in 1 de ultima generatie!

Acer Aspire Cloudbook R5-471T-505E este un nou model de laptop 2 in 1 de ultima generatie din seria Aspire R a companiei taiwaneze de IT, Acer Inc. (al doilea furnizor global in vanzarea de PC-uri), care vine cu cele mai noi componente hardware si sistemul de operare Windows 10 Home pe 64 de biti de la Microsoft, fiind destul de performant pentru rezolvarea tuturor sarcinilor de zi cu zi.

Noul laptop de la Acer se remarca prin design-ul 2 in 1 elegant si inedit, o viteza foarte buna pe internet datorita conexiunii retelei wireless 802.11ac cu o performanta de doua ori mai mare, tehnologiile Zero Air Gap si Dolby Audio pentru imagini si sunete de inalta calitate, ecranul protejat atat din punct de vedere igienic cat si in ceea ce priveste sanatatea ochilor, portul USB 3.1 de tip C pentru o viteza foarte mare de transfer de date, dar si prin bateria Li-Polymer de 4 celule cu o autonomie de pana la 8 ore de functionare.

Display-ul tactil (Touchscreen) de tip LCD LED are o diagonala de doar 14 inch, oferind insa imagini mari si clare la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, un strat de protectie impotriva petelor (cu rezistenta la acumularea de ulei si mizerie care pot afecta ecranul) si tehnologiile IPS, Zero Air Gap, pentru o vizibilitate buna si imagini luminoase chiar si in spatii deschise, si  Acer BluelightShield, care reduce emisiile din spectrul albastru pentru a proteja ochii.Acer Aspire Cloudbook R5-471T-505E

Design-ul elegant si inedit al laptopului Acer Aspire Cloudbook R5-471T-505E include un exterior de culoare neagra cu aspect fin si margini rotunjite, o balama cu design unic ce ii permite sa se rabateze pana la 360 de grade, beneficiind astfel de patru moduri de pozitionare precum Laptop, Tableta, Afisaj si Pliere, dar si o tastatura internationala cu taste iluminate. In ceea ce priveste portabilitatea, noul laptop poate fi transportat cu usurinta oriunde aveti nevoie, datorita atat design-ului 2 in 1 cat si a dimensiunilor de numai 343,8 x 245 x 18,5 milimetri si a greutatii de doar 1,9 kilograme.

Pe partea de hardware, modelul de laptop Aspire Cloudbook R5-471T-505E de la Acer asigura o performanta perfecta si mai mult decat suficienta pentru office si navigare pe internet, datorita noului procesor Intel Core i5-6200U, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, cu doua nuclee la frecventa de 2,3 GHz, care cu ajutorul tehnologiei Intel Turbo Boost ajunge la o frecventa maxima de pana la 2,8 GHz, 3 MB Cache, tehnologiile cunoscute de la Intel si placa grafica integrata Intel HD Graphics 520, avand si un consum redus de energie.

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate de 8 GB la frecventa normala de 1600 MHz, suportand o  memorie maxima de RAM de 16 GB prin cele doua sloturi integrate pe laptop. In timp ce, unitatea SSD dispune de o capacitate de stocare de 256 GB pentru a beneficia atat de viteze mari de transfer de date cat si de un spatiu de stocare decent.

Acer Aspire Cloudbook R5-471T-505E este laptopul perfect pentru cei care doresc un dispozitiv portabil si de ultima generatie, fiind insa disponibil si la un pret pe masura.