Acer Aspire E5-573-C3M0 – laptop elegant si foarte accesibil!

Acer Aspire E5-573-C3M0 este un nou model de laptop ieftin al companiei taiwaneze de IT si producatorului de electronice, Acer (al doilea furnizor din luma in ceea ce priveste PC-urile vandute), care se remarca prin pretul foarte accesibil, experienta multimedia bogata si o functionalitate buna, fiind un dispozitiv ideal pentru office si navigare pe internet.

Display-ul este de tip LCD LED si are diagonala standard de 15,6 inch si caracteristica speciala Glare, oferind imagini clare la rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli. In timp ce, design-ul inteligent al noului laptop beneficieaza de degajari interioare, avand un aspect estetic ca a unui material textil si permitand ridicarea cu usurinta a capacului, iar detaliile suplimentare ale marginilor accentueaza aspectul elegant al acestuia. In plus, laptopul de la Acer include o tastatura internationala cu tastatura numerica si un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere, fiind si portabil datorita dimensiunilor de 381,6 x 256 x 29,2 milimetrii si a greutatii de 2,4 kilograme.

Laptopul Acer Aspire E5-573-C3M0 dispune de mai multe imbunatatiri media, pentru o experienta multimedia mult mai bogata, precum doua difuzoare stereo cu tehnologie TrueHarmony ce ofera un sunet realist si bogat, un slot de card SD si o camera web Acer Crystal Eye HD cu rezolutie de 1289 x 720 pixeli si certificare Skype, asigurand o claritate maxima si un semnal audio/video neintrerupt si fara ecourile spatiilor albe sau a intarzierilor. Pe langa toate acestea, laptopul mai dispune de o baterie Li-Ion cu 4 celule pentru o autonomie de functionare buna, doua porturi USB 3.0 ce ofera o viteza rapida de transfer si porturile HDMI si VGA pentru prezentari sau vizionarea unui film pe un ecran de dimensiuni mai mari.Acer Aspire E5-573-C3M0

Pe partea de hardware, noul laptop include procesorul Intel Celeron 2957U, din a 4-a generatia Haswell, cu doua nuclee la frecventa de 1,4 GHz, 2 MB Cache si tehnologiile Intel Virtualization Technology (VT-x), Intel VT-x with Extended Page Tables (EPT), Intel 64, Idle States si Enhanced Intel SpeedStep Technology, iar placa grafica integrata Intel HD Graphics la frecventa de 200 MHz dispune de tehnologiile Intel Quick Sync Video si Intel Clear Video Technology.

Memoria RAM de tip DDR3L are o capacitatea de doar 4 GB la frecventa de 1600 MHz, suficienta pentru rularea fara probleme a programelor pentru office sau navigare pe internet, insa poate fi extinsa prin cel de-al doilea slot liber din cele doua integrate pe laptop. In ceea ce priveste stocarea, unitatea HDD ofera o capacitate de stocare de 500 GB pentru a putea salva tot continutul multimedia si nu numai, avand o viteza de rotatie de 5400 rpm.

Acer Aspire E5-573-C3M0 este un laptop accesibil cu design elegant si performante decente, recomandat pentru office sau navigarea pe internet.