Acer Aspire E5-573G-397Y – laptop de 15,6 inch cu performanta buna si pret accesibil!

Daca sunteti in cautarea unui laptop accesibil si destul de bun pentru utilizarea normala de zi cu zi, atunci laptopul Acer Aspire E5-573G-397Y este mai mult ca sigur alegerea perfecta, datorita display-ului HD LED de 15,6, specificatiilor hardware foarte bine echilibrate si caracteristicilor multimedia decente. Acesta este disponibil la un pret foarte accesibil cu transport gratuit si garantie inclusa de pana la 2 ani.

Desginul elegant al laptopului din gama Aspire E5 include o carcasa neagra din plastic, tastatura confortabila si placuta la atingere, dar si un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere, avand o grosime de aproximativ 2,9 centimetri si o greutate de 2,4 kilograme. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate permit redarea unui sunet decent, in timp ce camera WEB Acer Crystal Eye la rezolutie HD este ideala pentru convorbirile online.

Laptopul ieftin de la compania taiwaneza Acer dispune de un display de tip LCD LED cu diagonala normala de 15,6 inch la rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli, care ofera imagini High Definition de foarte buna calitate, beneficiind si de caracteristicile speciale Glare si Acer ComfyView pentru imagini la fel de bune la exterior sau in locurile mai luminoase.Acer Aspire E5-573G-397Y

Pe partea de hardware, Acer Aspire E5-573G-397Y vine cu o putere de calcul buna pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi, datorita noului procesor Intel Core i3-5005U din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, lansat undeva pe la inceputul anului trecut, ce integreaza doua nuclee la frecventa mare de 2 GHz, 3 MB dimensiune Cache, tehnologiile cunoscute de la Intel si placa grafica integrata Intel HD Graphics 5500, suportand o performanta grafica decenta.

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate standard de 4 GB la frecventa de 1600 MHz, suficienta pentru navigarea pe internet, multimea si chiar gaming la un nivel decent, suportand o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin intermediul celor doua sloturi integrate pe laptop. Unitatea HDD cu viteza de rotatie de 5400 rpm include o capacitate de stocare mare de pana la 1 TB, asigurand astfel stocarea tuturor datelor dumneavoastra in siguranta.

Cu toate acestea, compania taiwaneza de IT Acer a mai inclus pe laptop si placa video dedicata NVIDIA GeForce 920M cu o memorie de 2 GB si tehnologiile speciale Cuda, NVIDIA PhysX, GPU Boost 2.0 si NVIDIA Optimus, toate acestea pentru o performanta grafica mult mai buna in orice tip de continut video.