Acer E5-573-59F9 – laptop accesibil de 15,6 inch cu performanta buna!

Acer E5-573-59F9 este un nou laptop accesibil de 15,6 inch din oferta eMAG, cel mai mare retailer IT din Romania, care vine cu un procesor Intel Core i5, lansat la inceputul acestui an, si o placa video dedicata de la nVIDIA pentru o performanta mai mult decat decenta, fiind perfect atat pentru office sau navigare pe internet cat si pentru multimedia sau gaming la un nivel mai mic.

Noul laptop de la Acer include un display HD cu diagonala normala de 15,6 inch la o rezolutie buna de 1366 x 768 pixeli, oferind imagini mari si clare pentru o experienta placuta de vizualizare a continutului video redat, dar si caracteristica speciala Glare a ecranului de tip LED. In ceea ce priveste aspectul laptopului, acesta dispune de un design elegant alcatuit dintr-o carcasa de culoare gri fabricata din plastic, o tastatura cu taste numerice si un touchpad cu suport pentru gesturi de atingeri multiple, beneficiind si de o portabilitate destul de buna cu ajutorul dimensiunilor de 381,6 x 256 x 29,2 milimetri si greutatii de 2,4 kilograme.

verifica pret nou

Pe partea de hardware, Acer E5-573-59F9 ofera o putere de calcul mare pentru rezolvarea tuturor sarcinilor de zi cu zi, datorita procesorului Intel Core i5-5200U cu doua nuclee la frecventa de 2,2 GHz, ajungand la o frecventa maxima de pana la 2,7 GHz prin tehnologia Intel Turbo Boost 2.0, 3 MB Cache si tehnologiile cunoscute de la Intel, printre care Intel Hyper-Threading Technology, Intel Virtualization Technology (VT-x), Intel 64, Idle States, Enhanced Intel SpeedStep Technology si Intel Fast Memory Access.Acer E5-573-59F9

Procesorul mai dispune, pe langa caracteristicile de mai sus, si o solutie grafica integrata Intel HD Graphics 5500 ce asigura o grafica decenta pentru majoritatea aplicatiilor si chiar a jocurilor de mici dimensiuni. In timp ce, placa video dedicata nVIDIA GeForce GT 920M ofera o memorie DDR3 de 2 GB pentru cerintele grafice mai ridicate ale jocurilor sau anumitor programe de editare, unde solutia grafica a procesorului Intel nu face fata.

Memoria RAM DDR3L are o capacitate de doar 4 GB, suficienta pentru a rula aplicatii, programe sau anumite jocuri fara probleme, insa suporta o memorie maxima de pana la 16 GB prin cele doua sloturi de memorie integrate pe laptop. Unitatea de tip HDD cu o viteza de rotatie de 5400 rpm include o capacitate de stocare de 500GB pentru salvarea fisierelor pe care doriti sa le pastrati in siguranta.

In incheiere, mai trebuie sa precizam ca bateria Li-Ion cu 4 celule are o autonomie de lucru de pana la 5 ore, iar laptopul accesibil de la Acer mai include o camera web HD si doua difuzoare stereo.