Acer E5-573G-34JM – laptop performant si foarte accesibil!

Acer E5-573G-34JM este un nou model de laptop din seria Aspire E, dedicata pentru utilizarea de zi cu zi si nu numai, care vine cu un raport performanta-pret foarte bun, fiind ideal atat pentru acasa cat si la birou.

Noul laptop de la Acer dispune de specificatii hardware foarte bine echilibrate, precum procesorul Intel Core i3 din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, memoria RAM decenta, unitatea SSD de mare viteza si o placa video dedicata de la NVIDIA.

Display-ul de tip LCD LED ofera imagini de foarte buna calitate pe diagonala de 15,6 inch la o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli, beneficiiind totodata si de tehnologia Glare pentru o experienta de vizualizare buna chiar si in locurile cu lumina puternica sau la exterior. In ceea ce priveste aspectul laptopului, acesta are un design simplu si elegant ce include o carcasa de culoare neagra, o tastatura internationala cu taste numerice si un touchpad precis, avand dimensiunile de 381,6 x 256 x 29,2 milimetri si o greutate de 2,4 kilograme.Acer E5-573G-34JM

Laptopul Acer E5-573G-34JM vine echipat cu procesorul Intel Core i3-5005U, lansat la inceputul anului trecut, care integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa de 2 GHz, 3 MB memorie Cache, tehnologiile cunoscute de la Intel si placa grafica integrata Intel HD Graphics 5500 cu o frecventa maxima de pana la 850 MHz si suport DirectX 11.2 si OpenGL 4.3, toate acestea contribuind la o performanta buna pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi.

Alaturi de procesorul de la Intel, laptopul mai include, pe partea de hardware, si o memorie RAM DDR3 de 4 GB, potrivita pentru utilizarea zilnica si sistemul de operare Linux, suportand o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB. In plus, unitatea SSD integrata are o capacitate de stocare buna de 128 pentru sistem si salvarea fisierelor importante, oferind totodata un transfer rapid de date cu performante de citire/scriere exceptionale.

Cu toate acestea, compania a mai integrat si o placa video dedicata NVIDIA GeForce 920M cu o memorie video de 2GB, perfecta pentru grafica cu cerinte mai mare, unde solutia grafica integrata pe procesor nu poate face fata.