Allview Viva C701 – tableta noua cu pret mic!

Traiasca preturile mici. Viva C701 Allview este o tableta fara pretentii de performanta, dar la un pret extrem de mic si foarte tentant pentru toti cei care au un buget restrans pentru a-si achizitiona o tableta. Aceasta este ideala pentru activitati multimedia (adevarat, fara pretentii exagerate). Puteti naviga usor pe internet, puteti viziona videoclipuri, asculta muzica si juca mici joculete.

Viva C701 este unul din cele mai noi modele propuse de Allview pentru clientii care isi doresc o tableta foarte ieftina, pentru activitati simple. Chiar daca nu are performante de top, Viva C701 este echipata cu o serie de functii moderne utile. Inca de la inceput specificam ca ea vine cu un sistem de operare Android versiunea 5.1 Lollipop, deci veti putea accesa jocuri si aplicatii disponibile pe Google Marketplace.

Tableta Allview Viva C701 este echipata cu un cpu Cortex A7 cu 4 nuclee si frecventa de 1200 Mhz. Are 1 GB DDR3 si un spatiu de stocare de 8 GB. Atunci cand nu mai aveti suficient spatiu pe ea, puteti descarca fisierele si fotografiile pe un dispozitiv extern conectat in portul microUSB. Alaturi de acesta, mai exista un port pentru a conecta castile.

Tableta Allview Viva C701 cu procesor Cortex A7

Camera web este situata in partea frontala si are 0.3 megapixeli. Slotul de memorie este Micro SD cu capacitate maxima de 32 GB. Bateria nu are o autonomie foarte mare (tine pana la 4 ore) in comparatie cu alte tablete mai performante ale caror baterii tin minim 8 ore. Dar, inca o data, toate aceste caracteristici trebuie corelate cu pretul si avand in vedere ca pretul pentru acest model de tableta este foarte scazut si nu vreti sa cheltuiti mult pentru o tableta, probabil veti alege sa faceti acest compromis.

Sigur ca vine cu wireless pentru conectare la internet, dar din pacate nu are bluetooth. Dimensiunile sale sunt de 108 mm latime, 189 mm lungime si 10.7 mm grosime. Nu este chiar atat de subtire in comparatie cu alte tablete, insa arata foarte bine si este disponibila atat pe alb, cat si pe negru (verificati oferta actualizata). Este usoara, cantareste doar 296 g si o puteti transporta usor oriunde mergeti.

Garantia pentru aceasta tableta este de 2 ani, insa poate fi extinsa pentru inca doi ani pentru o diferenta de pret ce depaseste 10% din valoarea sa de achizitie. Cel mai bine este sa nu va aventurati la garantie extinsa, caci peste 3-4 ani pretul pentru aceasta tableta va fi extrem de mic.