ASUS P2520LJ-XO0175T – laptop performant de 15,6 inch cu Windows 10!

ASUS P2520LJ-XO0175T este un alt model de laptop accesibil cu diagonala normala de 15,6 inch din seria ASUSPRO, care se remarca tot prin design-ul premium si cel mai nou sistem de operare Windows 10 de la Microsoft, dar de data aceasta dispune de o configuratie hardware mult mai buna fata de modelul anterior pe care vi-l l-am prezentat recent, fiind destinat tot IMM-urile cu un buget limitat ce necesita un nivel ridicat de fiabilitate si o performanta mai mare.

Display-ul de tip LCD LED cu diagonala de 15,6 inch ofera imagini HD de inalta calitate la o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, beneficiind de tehnologia Anti-Glare pentru imagini la fel de bune chiar si la exterior sau in locurile mai luminoase. In ceea ce priveste aspectul, laptopul de la ASUS are un design elegant ce dispune de o carcasa neagra din plastic si aluminiu, tastatura confortabila si placuta la atingere, dar si un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere.

Laptopul ASUS P2520LJ-XO0175T ofera puterea de calcul necesara oricarui program si chiar joc lansat mai recent, datorita procesorului Intel Core i5-5200U, din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, cu doua nuclee ce ruleaza la o frecventa de 2,2 GHz, ajungand prin tehnologia Intel Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 2,7 GHz, 3 MB dimeniune Cache si tehnologiile cunoscute de la Intel. Pe langa acestea, procesorul cu un consum redus de energie include si placa grafica integrata Intel HD Graphics 5500 cu o frecventa grafica de maxim 900 MHz, suportand o grafica destul de decenta pentru office, navigarea pe internet si chiar vizionarea continutului multimedia.ASUS P2520LJ-XO0175T

Memoria RAM de tip DDR3 suporta o capacitate maxima de pana la 16 GB prin cele doua sloturi integrate pe laptop, avand insa o capacitate standard de 4 GB ce permite rularea fara probleme a noului sistem de operare Windows 10 si nu numai. Unitatea normala HDD include o viteza de rotatie mare de 7200 rpm si are o capacitate de stocare 500GB, oferind posibilitatea de a stoca documentele importante sau fisierele preferate in siguranta.

Compania taiwaneza ASUS a decis sa integreze, in plus fata de celalalt model, si o placa video dedicata nVIDIA GeForce 920M cu memorie de 2 GB si tehnologia speciala NVIDIA Optimus pentru o performanta grafica mult mai buna in utilizarea zilnica de acasa sau la birou.