ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4010T – laptop 2 in 1 cu design elegant si performanta buna!

Beneficiind de un ecran tactil impresionant de 13,3 inch si specificatii hardware foarte bine echilibrate, laptopul 2 in 1 ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4010T este alegerea perfecta pentru orice utilizator ce isi doreste un dispozitiv elegant, portabil si foarte performant, remarcandu-se printr-un raport performanta-pret excelent din orice punct de vedere.

Laptopul 2 in 1 de la ASUS ofera un design deosebit si inovator ce include o carcasa eleganta din aluminiu si plastic cu balamale flexibile de la 0 si pana la 360 de grade pentru a beneficia de mai multe moduri de utilizare, precum laptop, tableta sau o combinatie intre cele doua, permitandu-va sa-l utilizati simplu si rapid in functie de nevoile dumneavoastra. In plus, laptopul convertibil mai integreaza si un touchpad de dimensiuni mari cu sistem de detectie multi-punct si tehnologie Smart Gesture, oferindu-va o utilizare rapida si foarte confortabila.

Display-ul tactil (Touchscreen) de tip LCD LED dispune de o diagonala redusa de doar 13,3 inch, care ofera o experienta de utilizare superioara a sistemului de operare Windows 10, beneficiind totodata de un strat Glare impotriva reflexiei si un design Ultra Slim. Balamale flexibile ale laptopului convertibil ii permit ecranului tactil de 13,3 inch sa se roteasca la un unghi de pana la 360 de grade, avand posibilitatea de a il utiliza fie sub forma unui laptop normal sau a unei tablete performante.ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4010T

Dotat cu procesorul Intel Core i5-5200U, din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, laptopul 2 in 1 asigura o putere de calcul mare pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi, gratie procesorului puternic cu doua nuclee la frecventa de pana la 2,7 GHz, 3 MB Cache, tehnologiile de la Intel si placa grafica Intel HD Graphics. Pe partea de grafica, Laptopul ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4010T mai include si placa video dedicata nVIDIA GeForce 920M pentru o performanta grafica foarte buna in orice tip de continut, datorita memoriei video de 2 GB si a tehnologiilor sale superioare.

Memoria RAM DDR3 are o capacitate standard de 6 GB la frecventa normala de 1600 MHz, indeajuns pentru utilizarea zilnica de acasa sau la birou, precum navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming la un nivel destul de bun, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 12 GB. Unitatea HDD cu viteza de rotatie de 5400 rpm include o capacitate generoase de stocare de pana la 1 TB, care permite atat stocarea sistemului de operare Windows 10 Home, cat si a tuturor datelor dumneavoastra.