ASUS UX303UA-R4043T – laptop portabil de 13,3 inch cu performanta buna!

Atat pentru office cat si pentru distratie, laptopul ASUS UX303UA-R4043T este ideal pentru utilizatorii ce vor un dispozitiv portabil si totodata performant, care impresioneaza prin design-ul rafinat, display-ul IPS Full HD de doar 13,3 inch, procesorul Intel Core i3 din a 6-a generatie de procesoare Skylake si nu numai, fiind disponibil la un pret pe masura specificatiilor sale.

Laptopul din seria ZenBook a companiei taiwaneze ASUS beneficieaza de un design elegant cu un finisaj din aluminiu si linii clasice modelelor ZenBook, dispunand de o tastatura iluminata si un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. Pe langa design-ul atragator al seriei ZenBook, laptopul ultra-usor si ultra-subtire are dimensiunile de numai 323 x 223 x 18 – 19,2 milimetri si o greutate de doar 1,45 kilograme.

Display-ul de tip LCD LED include o diagonala redusa de doar 13,3 inch, oferind insa imagini mari si de inalta calitate la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, iar tehnologia Glare asigura o anti-reflexie redusa pentru imagini la fel de buna chiar si la exterior. In plus, panoul IPS pe care display-ul LED de 13,3 inch se bazeaza, ajuta la redarea unor imagini stralucitoare cu unghiuri largi de vizualizare pentru o experienta impresionanta oriunde doriti sa-l utilizati.ASUS UX303UA-R4043T

Laptopul ASUS UX303UA-R4043T dispune de o performanta puternica pentru navigarea pe internet, vizualizarea continutului multimedia si chiar jocuri mai vechi sau care nu necesita o putere de procesare mare, datorita noului procesorul Intel Core i3-6100U (Ultra-low-voltage), lansat anul trecut, cu doua nuclee ce ruleaza la o frecventa buna de 2,3 GHz, 3 MB Cache si tehnologiile importante de la Intel, beneficiind si de un consum redus de energie. Pe partea de grafica, placa grafica integrata Intel HD Graphics 520 cu o memorie video de maxim 1,7 GB si frecventa maxima de 1 GH, suporta o performanta grafica ridicata si chiar rezolutie 4K la 60 Hz.

Memoria RAM de tip DDR3 suporta o capacitate maxima de pana la 12 GB, beneficiind insa de o memorie incorporata de 4 GB, suficienta pentru a rula orica fara nicio problema. Unitatea HDD are o capacitate de stocare mare de 1 TB ce permite sa salvati orice tip de continut multimedia si nu numai, avand o viteza de rotatie standard de 5400 rpm.