Asus X555LD-XX062D – laptop excelent pentru raportul calitate-pret

M-am decis sa imi schimb laptop-ul. Am zis sa nu fie nici prea scump si sa ma ajute cu ce am nevoie.

Eu folosesc laptop-ul pentru intrat pe internet, vazut filme online, muzica si diferite documente, de asemenea mai fac afise, flyere si diferite machete promotionale, asa ca am nevoie de un laptop care imi permite sa am mai multe programe deschise in acelasi timp iar trecerea dintre acestea sa se desfasoare rapid si fara sa se blocheze. Mai joc atunci cand am timp diferite jocuri online, mai rar cei drept dar ma relaxeaza.

Mi-am luat Asus X555LD-XX062D si va spun ca sunt multumita, ba mai mult cred ca nu il folosesc eu la potentialul maxim. De fapt, nu cred, sunt sigura ca nu il folosesc la capacitatea sa maxima.

Cu un design simplu si elegant, profilul laptop-ului Asus X555LD-XX062D este cu 5 % mai subtire ca modelul anterior.

Laptop Asus X555LA-XX172D

Acest model de laptop a fost conceput pentru a satisface nevoile de zi cu zi a clientului, fiind folosit atat pentru distractie cat si pentru munca si ofera tot ce ai nevoie pentru multitasking cat si pentru multimedia.

Asus X555LD-XX062D are procesor Intel® Core™ i3, model 4030U cu 2 nuclee, tehnologie processor 22 nm, frecventa 1900 MHz, cache 3072 KB si procesor grafic integrat Intel HD Graphics 4400. Avantajut de a avea processor graphic intgrat este ca poti vedea clar filme de calitate suprioara si poti juca inclusive jocuri 3D.

Hard disk-ul este de tip HDD, cel mai folosit tip de hard disk in prezent, cu capacitate de stocare de 500 GB si viteza de rotatie de 5400 rpm. Imi functioneaza foarte bine si nu am nevoie de mai mult.

Memoria este de 4 GB, mare pentru cat am eu nevoie, exista si mai mare dar pentru un laptop de zi cu zi e de ajuns. Tipul memoriei este DDR3, frecventa de 1600 MHz si memorie integrate de 4096 MB.

Asus X555LD-XX062D are diagonal de 15.6 inch, rezolutie 1366×768 si tipul LCD LED in format HD, confortabil pentru serile de relaxare vizionand un film bun la o calitate superioara. Repet, pentru un calculator de zi cu zi Asus X555LD-XX062D este optiunea potrivita, iar pretul este pe masura. Dat fiind faptul ca acest laptop se pliaza pe nevoile omului de rand si pretul este tot pe masura nevoilor omului de rand, oferindu-i calitate la un pret convenabil.