ASUS X555LJ-XX1044D – laptop accesibil si performant pentru multitasking!

Creat in special pentru multitasking si divertisment, ASUS X555LJ-XX1044D este ideal pentru utilizatorii ce vor un laptop destul de performant si foarte accesibil pentru utilizarea zilnica de acasa sau la birou. Laptopul din seria X a companiei taiwaneze ASUS se remarca prin designul simplu si atragator, specificatiile hardware foarte bine echilibrate si nu in ultimul rand prin caracteristicile sale multimedia.

Designul clasic al laptopului ASUS X555LJ-XX1044D ofera o carcasa eleganta de culoare neagra cu un finisaj in cercuri concentrice si un profil de 5% mai subtire decat seria anterioara, dispunand insa si de un touchpad mare si foarte precis cu tehnologie Smart Gesture pentru gesturi multi-atingere, in timp ce acesta are dimensiunile de 382 x 256 x 25,8 milimetri si o greutate de 2,3 kilograme.

Laptopul de la ASUS are un display-ul de tip LCD LED cu o diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli, care ofera imagini clare si stralucitoare de inalta definitie, in timp ce caracteristica speciala Glare pastreaza calitatea imaginilor la fel de buna chiar si la exterior sau in locurile mai luminoase. In plus, laptopul beneficieaza de o camera WEB VGA pentru convorbirile online, dar si doua difuzoare stereo cu tehnologie SonicMaster ce permite redarea unui sunet precis si foarte clar, pentru o experienta cinematica completa.ASUS X555LJ-XX1044D

Pe partea de hardware, laptopul din seria X ofera puterea de calcul necesara pentru multitasking si multimedia, dispunand de un procesor Intel Core i3-4005U, din a 4-a generatie de procesoare Haswell, cu doua nuclee ce ruleaza la o frecventa de 1,7 GHz, 3 MB memorie Cache, tehnologiile importante de la Intel si placa grafica integrata Intel HD Graphics 4400 cu o grafica decenta.

Memoria RAM DDR3 include o capacitate integrata de 4 GB la frecventa de 1600 MHz, indeajuns pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi, avand insa aveti posibilitatea si de a o extinde la o memorie maxima de RAM de pana la 8 GB prin singurul slot integrat pe laptop. Unitatea de tip HDD ofera o capacitate de stocare buna de 500 GB pentru salvarea fisierelor preferate in siguranta sau pe o perioada mai lunga de timp , beneficiind de o viteza de rotatie de 5400 rpm.

Disponibil la un pret foarte accesibil, laptopul ASUS X555LJ-XX1044D mai dispune si de placa video dedicata NVIDIA GeForce 920M cu memorie de 2 GB pentru o performanta grafica mult mai buna, fata de cea oferita de catre placa grafica a procesorului de la Intel.