Asus X751LB-TY149D – laptop elegant cu ecran mare!

Asus X751LB-TY149D este un nou model de laptop, perfect pentru utilizarea de zi cu zi atat pentru munca cat si pentru distractie, care combina procesorul Intel Core i3 din a 5-a generatie Broadwell si placa video dedicata de la NVIDIA cu design-ul elegant si rezistent, in timp ce display-ul HD+ de mari dimensiuni ofera imagini puternice si vibrante.

Display-ul de dimensiuni mari are o diagonala de 17,3 inch si dispune de o rezolutie HD+ de 1600 x 900 pixeli si tehnologia exclusiva ASUS Splendid ce ofera imagini clare si realiste, prin optimizarea setarilor ale ecranului in functie de aplicatie. In plus, laptopul include un touchpad de mare precizie echipat cu sistem de detectie multi-punct si tehnologia Smart Gesture pentru o experienta de utilizare superioara, iar cele doua difuzoare stereo incorporate vin cu tehnologiile audio SonicMaster si ASUS AudioWizard, oferind un sunet omnidirectional si foarte puternic de inalta fidelitate.

Pe partea de hardware, noul laptop Asus X751LB-TY149D beneficieaza de procesorul Intel Core i3-5010U, realizat in procesul de fabricatie pe 14 nm, cu doua nuclee la frecventa de 2100 MHz, 3M Cache, placa grafica integrata Intel HD Graphics 5500 si functia Instant On ce permite repornirea sistemului in doar 2 secunde din modul de asteptare, fiind dispozitivul ideal pentru rezolvarea sarcinilor de calcul de zi cu zi sau pentru vizionarea de filme si clipuri video, oferindu-va toate performantele multitasking de care aveti nevoie pentru munca sau distractie.Asus X751LB-TY149D

Memoria RAM de tip DDR3L ofera o capacitate de 4 GB, integrata pe placa de baza, cu frecventa de 1600 MHz, care poate fi extinsa la o memorie maxima de 8 GB prin adaugarea unei placute de 4 GB RAM in singurul slot disponibil si integrat pe laptop.

Fiind un dispozitiv pentru productivitate si multimedia, acesta include si o unitate HDD cu capacitate de stocare generoasa de 2 TB, fiind destul de mare pentru a salva tot continutul preferat, precum proiecte importante sau jocuri si filme preferate. In plus, pentru o viteza mare de transfer, laptopul dispune de pana la 3 porturi USB 3.0 ce ofera o viteza de scriere/citire de pana la 10 ori mai mare fata de cele USB 2.0.

In ceea ce priveste grafica laptopului de la Asus, acesta include placa video dedicata NVIDIA GeForce 940M cu memorie de 2 GB pentru a oferi un impuls vizual pentru editarea video sau de fotografii, dar si pentru cele mai noi si mai tari jocuri.

Lapopul Asus X550JX-XX018D este solutia perfecta pentru cei care doresc un laptop mare si bun la toate, beneficiind de un design elegant si performante incredibile.