ASUS ZenPad 8.0 Z380C-1A069A – tableta cu un raport performanta-pret bun!

ASUS ZenPad 8.0 Z380C-1A069A este o noua tableta din gama ZenPad a companiei taiwaneze de IT, ASUS, care dispune de specificatii tehnice bune pentru un dispozitiv atat de mobil, fiind disponibila si la un pret destul de decent, avand in vedere performantele pe care le ofera aceasta tableta si faptul ca este produsa de o companie foarte cunoscuta.

Noua tableta de la ASUS se remarca prin design-ul atragator a carcasei din metal, ecranului de 8 inch cu tehnologii Asus incorporate pentru imagini extraordinare si culori naturale, camera Pixel Master avansata ce permite capturarea unor fotografii uimitoare si de inalta rezolutie, un procesor quad-core de la Intel si interfata schimbata a sistemului de operare Android Lollipop cu ajutorul interfetei proprietare Asus ZenUI.

 [/aff_button]

Display-ul de tip Capacitive Multi-Touch include o diagonala de 8 inch, oferind imagini mari si clare la rezolutie HD de 1280 x 800 pixeli, si tehnologiile IPS (In-Plane Switching), Asus Tru2life si Asus TruVivid, care impreuna cu componentele hardware performante si software-ul bine optimizat ofera o experienta vizuala extraordinara si captivanta, iar imaginile redate beneficieaza de culori naturale.ASUS ZenPad 8.0 Z380C-1A069A

Design-ul atragator al tabletei ZenPad 8.0 Z380C-1A069A ofera un aspect inovator, cu ajutorul carcasei de culoare neagra fabricata din metal, dar totodata si o protectie buna a ecranului acesteia, avand marginile usor cubate pentru a nu aluneca din palma utilizatorului. In plus, datorita dimensiunilor de doar 209 x 123 x 8,5 milimetri si a greutatii de numai 350 de grame, tableta include o portabilitate foarte eficienta, in special, pentru utilizatorii care sunt mai mult pe drumuri sau pentru cei care pur si simplu isi doresc un dispozitiv portabil si performant.

In ceea ce priveste performanta, noua tableta de la ASUS dispune de procesorul Intel Atom x3-C3200 cu patru nuclee la frecventa de 1,1 GHz, asigurand cu succes puterea de calcul necesara pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi. In timp ce, performantele grafice sunt redate cu ajutorul GPU-ului Mali-450 MP, oferind tehnologia Anti-Aliasing si suport API (OpenGL ES 1.1/2.0 si OpenVG 1.1) pentru aplicatiile de ultima generatie si grafica 2D/3D.

Pe langa procesorul si grafica oferite de noua tableta, ASUS ZenPad 8.0 Z380C-1A069A mai dispune de o memorie RAM cu capacitatea de 2 GB, suficienta pentru rularea fara probleme a oricarei aplicatie sau joc, dar si un spatiu de stocare de 16 GB pentru salvarea aplicatiilor, jocurilor si a continutului multimedia preferat, iar prin slotul de card microSD puteti extinde spatiul de stocare cu pana la 64 de GB.

Tableta ASUS ZenPad 8.0 Z380C-1A069A este foarte bine echilibrata din punct de vedere al componentelor hardware, cat si a raportului performanta-pret.