Beko RDNE535E20ZX – Frigider cu Neo Frost si Ever Fresh

Cand familia devine mai numeroasa este nevoie de o combina frigorifica mult mai spatioasa. Daca va aflati in cautarea unui frigider nou, eficient, foarte incapator si modern, atunci recomandarea este sa aruncati un ochi catre oferta celor de la Beko, modelul RDNE535E20ZX.

Garantat o veti indragi imediat ce o veti vedea, caci are un design modern cu detalii fine, pe care nu le poti trece cu vederea. Frigiderul cu doua usi Beko RDNE535E20ZX masoara 193 x 70 x 69 centimetri, are doua zone, un volum net de 103 litri pentru congelator, 372 litri pentru frigider, Neo Frost si multe alte caracteristici smart.

Datorita volumului atat de mare aveti posibilitatea sa depozitati in cele doua zone mai multe alimente si recipiente in comparatie cu un frigider normal. In plus conditiile de pastrare sunt excelente.

Daca ne vom uita la caracteristicile sale, vom ajunge la concluzia ca pretul este foarte avantajos, mai ales daca alegeti sa il comandati livrare gratuita de la cel mai mare magazin online din Romania.

Beko RDNE535E20ZX vine echipata cu sistemul NeoFrost, lucru care inseamna ca nu va fi nevoie sa-l dezghetati periodic. Aceasta functie moderna va asigura ca veti putea pastra fructele si legumele proaspete pentru mai mult timp, in cele mai bune conditii. In plus, in frigider exista un sistem anti-bacterian al carui rol este sa pastreze igiena. Astfel, microorganismele, bacteriile si mirosurile urate din frigider sunt combatute. Exista de asemenea si un filtru de carbon impotriva mirosurilor neplacute.

Frigider cu doua usi Beko RDNE535E20ZX, 372l, Clasa A+, H 193 cm, Neo Frost, Ever Fresh+, Inox

Pe usa exista o garnitura speciala care contine aditivi si care la fel protejeaza alimentele de alterare din cauza formarii bacteriilor in interiorul frigiderului. Daca usa ramane deschisa mai mult de 1 minut, veti auzi un semnal sonor. In acest fel veti evita accidente care ar putea duce la situatii cand toata mancarea din frigider se strica.

Din fericire exista si un afisaj electronic la exterior, sus pe usa congelatorului, iar acesta va ajuta sa reglati usor temperatura din compartimentul racitor si din congelator.

Ca si eficienta energetica acest frigider este catalogat cu calificativul A+, ceea ce inseamna ca va permite sa utilizati cu pana la 24% mai putina energie in comparatie cu alte electrocasnice similare.

Congelatorul este in partea de sus, iar frigiderul in partea de jos. Daca aveti copii as recomanda mai degraba sa optati pentru aceasta varianta, astfel incat si ei sa poata ajunge usor la frigider (nu la congelator). Frigiderul are patru rafturi din sticla, iar congelatorul este impartit in doua compartimente.

Acest frigider are si un design foarte modern pentru ca este realizat din inox si iluminarea interioara este LED. Este foarte usor de intretinut si cu siguranta va va usura viata.