Candy GC4 1061D2 – masina de spalat rufe A++ din seria GrandÒ Comfort!

Beneficiind de o capacitate buna de incarcare si clasa energetica A++, Candy GC4 1061D2 este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala din seria GrandÒ Comfort, creata in mod special pentru a va usura viata in ceea ce priveste spalatul rufelor murdare, datorita unor cicluri de spalare foarte intuitive si a unui numar mare de pana la 16 programe rapide si eficiente.

Masina de spalat rufe de la compania italiana Candy este perfecta pentru persoanele care isi doresc o spalare foarte eficienta pentru rufe mereu curate, fara a depune prea mult efort sau un consum ridicat de energie electrica. In plus, Candy GC4 1061D2 include un hublou mare si usor de utilizat pentru o incarcare a rufelor confortabila si cu foarte mare usurinta.

Detaliile tehnice a masinii de spalat rufe cu incarcare frontala dispun de un motor puternic cu control digital, un tambur rezistent si spatios din otel inoxidabil, dar si un nivel de zgomot la centrifugare de doar 58 dB pentru a va oferi o spalare silentioasa si de cea mai buna calitate a rufelor de diferite tipuri.Candy GC4 1061D2

Pe partea de aspect, masina de spalat din seria GrandÒ Comfort beneficieaza de o carcasa moderna de culoare alba cu un design elegant si destul de Slim, avand o lungime de 85 centimetri, 60 centimetri latime si o adancime de doar 40 centimetri pentru a se potrivi perfect in orice loc doriti sa o amplasati, in timp ce greutatea totala a acesteia este de 66 kilograme.

Masina de spalat rufe Candy GC4 1061D2 face parte din clasa de eficienta energetica A++, oferind astfel un consum redus de energie, mai exact de doar 173 kWh pe an si de aproximativ 8900 litri de apa pe an, iar capacitatea de incarcare de 6 kilograme permite o spalare eficienta a mai multor rufe murdare intr-un timp scurt. Aceasta mai include si functia de pornire intarziata ce poate fi setata simplu si usor cu ajutorul unui buton special (3h, 6h sau 9h).