DeLonghi EC9 – espressor de cafea manual cu recipient pentru lapte!

Pentru prepararea usoara a cafelei perfecte cu sau fara lapte in fiecare dimineata, noul espressor manual DeLonghi EC9 este alegerea perfecta, datorita sistemului IFD pentru o spuma de lapte bogata si cremoasa, sistemul Vario pentru selectarea de aroma a cafelei preferate, dar si capacului de siguranta ce asigura o inchidere etansa.

DeLonghi este o marca de echipamente electrice de uz casnic, detinuta de De’Longhi, compania producatoare de aparate electrocasnice din Italia, recunoscuta ca lider mondial pe piata in domeniul aparatelor de cafea automate, produselor de bucatarie si cele de ingrijire a locuintei, fiind prezenta si in Romania din anul 2013. In plus, compania mai este cunoscuta si prin design-ul unic si inovator al produselor sale de foarte buna calitate.

Revenind la produsul pe care il prezentam in acest review, DeLonghi EC9 dispune de o putere de lucru de 800 W si suporta alimentarea doar cu cafea macinata, deoarece este un aparat de tip manual care nu permite, din pacate, si macinarea cafelei, insa poate prepara cafeaua preferata pentru a o savura cu placere alaturi de cei dragi.DeLonghi EC9

Espressorul de cafea DeLonghi EC9 ofera un design elegant si atragator ce include un o carcasa neagra dintr-un plastic rezistent la temperaturi ridicate, un adaptor pentru 2 cesti, vas gradat si termorezistent, dar si o tava de picurare si un rezervor de lapte detasabile pentru o curatare usoara. Aparatul de cafea se potriveste oriunde in amplasati, fie in bucatarie sau in orice alt loc doriti, avand dimensiunile de 290 x 240 x 260 milimetri si o greutate de 2,5 kilograme.

DeLonghi EC9 are un rezervor de apa cu capacitatea de 0,4 litri si o capacitate de preparare intre 2 si 4 cesti de cafea fierbinte, beneficiind de o presiune de 15 bar si sistemlele IFD si Vario pentru a obtine cafeaua perfecta cu o spuma de lapte delicioasa si aroma puternica sau mai slaba.