Tableta eSTAR EASY IPS, 7″, 8GB, Quad-Core, Negru – accesibilitate pe un ecran IPS

Producatorul lituanian eSTAR ce vinde tablete performante la preturi accesibile, vine cu un frate mai mic pentru tableta de 8 inch cu Quad Core de care am discutat intr-un articol recent.

Vorbim de aceasta de eSTAR EASY IPS care are un display de 7 inch, cu rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Nu este o tableta care promite performante deosebite, insa este un model foarte ieftin, util pentru copii sau pentru adultii care isi doresc o tableta pentru aplicatii simple multimedia (vizionare de filme, navigare web, joculete, muzica).

Chiar daca nu areun display foarte performant, veti putea observa ca afiseaza culorile clare si vii. In plus, pentru ca are un panel IPS, unghiul de vizibilitate este foarte bun.

Are preinstalat un sistem de operare nu asa nou, mai exact este Android versiunea 4.4 KitKat, dar functioneaza bine in aplicatii si nu veti simti intarzieri in modul de operare.

eSTAR EASY

Ca si design, observam ca este o tableta cu o infatisare bunicica, este neagra – deci se intretine usor, este realizata din plastic la exterior, iar pe partea inferioara este putin mai aderenta ca sa nu alunece. Ca mai toate tabletele de 7 inch, dimensiunile sale sunt de 121.8 mm latime, 8.95 mm grosime si 192.5 mm lungime. Are doar 275 g, fiind foarte usoara (utila in special pentru copii sau pentru persoane care o poarta mereu cu ei).

Procesorul cu care vine aceasta tableta este Quad Core A33 ARM, CortexA7 cu frecventa de 1200 Mhz. Memoria este foarte mica, doar 512 mb – aproape doar pentru a sustine sistemu de operare, insa avand in vedere ca nu o veti folosi pentru aplicatii si programe care solicita multe resurse, nu ar trebui sa intampinati niciun fel de probleme. Oricum, este recomandat sa goliti periodic memoria, pentru a sustine functionarea tabletei in parametri buni.

Pe partea de WEB, putem spune ca are doar o singura camera web si aceasta este disponibila pe fata. Are 0.3 megapixeli. Spatiul de stocare este de 8 MB, dar veti putea salva continutul in plus pe dispozitive externe. Mai exact puteti introduce un card MicroSD pentru a suplimenta spatiul de stocare pana la maxim 32 GB.

Conexiunea la internet se poate face prin wireless, dar nu are 3G. Din fericire exista si Bluetooth. Bateria este Lithium Ion Polymer, 2500 mAh si asigura o autonomie de aproape 5 ore.

Ca si acccesorii, in colet exista cablul usb, alimentatorul si un manual de utilizare. Pentru aceasta tableta ieftina transportul este gratuit pana la dumneavoastra acasa.