Fhiaba Classic 60 – combina frigorifica profesionala cu sistem total No Frost!

Ideala pentru o bucatarie normala sau una profesionala, combina frigorifica Fhiaba Classic 60 se potriveste perfect atat intr-o bucatarie moderna de dimeniuni mai mari cat si in bucataria unui restaurant, etc., oferind cele mai inovatoare tehnologii ale companiei italiene Fhiaba intr-un design exclusivist pentru o combina frigorifica de top.

Combina frigorifica din seria Classic face parte din clasa energetica A+, care ofera un consum redus de energie de aproximativ 456 kWh pe an, beneficiind totodata si de un sistem de racire ultra eficient pentru o reducere substantiala a consumului de energie electrica. Combina frigorifica premium are un volum net total de pana la 496 de litri, din care compartimentul frigiderului are un volum net generos de 388 de litri, iar restul de pana la 108 litri ii revin compartimentului pentru congelator.

Fhiaba Classic 60 permite setarea temperaturii in trei zone diferite:

Zona 1 (Frigider) cuprinde 3+3 rafturi Evenlift si 3 rafturi pe usa, permitand depozitarea alimentelor la temperaturi standard de la 2 grade si pana la 8 grade Celsius, precum la un frigider normal.

Zona 2 (Fresco) include doua sertare mari fabricate din inox pentru conservarea alimentelor proaspete, precum carnea, pestele, fructele de mare, etc., fiind mai exact un compartiment special Fresco cu temperaturi cuprinse intre -2 si 2 grade Celsius.Fhiaba Classic 60

Zona 3 (TriMode) este un compartiment secundar, independent de celelalte doua zone (Zona 1 si Zona 2), care va permite sa setati temperaturi in 3 moduri diferite, si anume ca ale unui frigider normal de 5 grade Celsius, congelator de pana la -18 grade Celsius sau a zonei exclusive Fresco de 0 grade Celsius.

Pe langa toate acestea, combina frigorifica Fhiaba Classic 60 dispune de sistem de racire Total No Frost, care elimina complet problema de formare a ghetii, beneficiind de o racire/ congelare profesionala si de inalta calitate. In plus, combina frigorifica premium de la Fhiaba include mai multe functii utile si sisteme de ultima generatie ale companiei italiene Fhiaba, precum functia Bottle Cooler, sistemul de inchidere silentios, sistem de deschidere Equilance, sistem de avertizare sonor pentru usa deschisa, sistem de ventilatie ProVent, dar si modurile Vacation, Shopping si cel de racire TriPro.