Heinner HC-290A+ – Combina frigorifica cu pret excelent

Aparatul frigorific reprezintă o necesitate pentru orice gospodărie asigurând păstrarea produsele alimentare în condiţii optime. Heinner HC-290 este o combină frigorifică cu un volum total de 288 litri din care volumul frigiderului este de 205 litri iar cel al congelatorului de 83 litri. Acesta ce face parte din clasa de eficienţă energetică A+, ceea ce înseamnă că oferă un consum destul de redus al energiei electrice, având un consum energetic de 277 kw/an. Frigiderul este dotat cu un număr de 3 rafturi de sticlă încăpătoare şi destul de adânci, şi un compartiment pentru păstrarea legumelor şi a fructelor în condiţii optime de răcire, asigurându-le prospeţimea. Congelatorul este dotat cu un număr de 3 compartimente unde se poate păstra carnea sau peştele pentru o perioadă mai îndelungată sau pentru păstrarea legumelor şi a zarzavaturilor, pentru perioada de iarnă. Uşa deţine 3 suporturi pentru păstrarea diverselor cutii şi borcane şi un suport pentru sticle.

Heinner HC-290A+

Ca accesoriu mai deţine un suport pentru ouă. Uşile sunt reversibile cu deschidere standard pe partea dreaptă şi deţin un mâner încorporat. Datorită faptului că uşile sunt reversibile, acesta poate fi amplasar în orice colţ.

Această combină frigorifică este dotată cu un compresor având agent de răcire R600a şi face parte din clasa climatică N, ST, T, integrând un sistem de răcire static. Nivelul de zgomot este de doar 43 dB, ceea ce înseamnă că are o funcţionare silenţioasă, nefiind deranjat de zgomotul produs de acesta. Dimesiunile sale sunt de 185 x 55,1 x 59 cm, putând fi dispus pe orice perete din bucătăria ta, ieşind în evidenţă datorită carcasei elegante, simple, foarte atrăgătoare.

Are un design de culoare alb imaculat cu iluminare interioară pentru a avea o vedere optimă a alimentelor din frigider, având o constructie simplă şi elegantă, cu linii fine iar la partea superioară fiind dispus logoul Heinner.

Combina frigorifica Heinner HC-290 este destul de încăpătoare, reprezentând alegerea perfectă pentru o familie cu mai mulţi membri sau chiar pentru o singură persoană. Preţul său este foarte accesibil şi dacă te-ai hotărât să-ţi cumperi o combină frigorifică cu bani puţini, îţi recomand Combina frigorifica Heinner HC-290, clasa A+.