HP ProBook 450 G3 – laptop Full HD de 15,6 inch de ultima generatie!

HP ProBook 450 G3 este un nou model de laptop accesibil din seria ProBook a companiei americane Hewlett-Packard (HP), ideal pentru utilizarea de acasa sau la birou, care vine cu specificatii hardware foarte bine echilibrate si de ultima generatie, precum procesorul Intel Core i5 din a 6-a generatie de procesoare Skylake si multe altele.

Noul laptop din seria ProBook are un display LCD LED ce include o diagonala standard de 15,6 inch pentru redarea unor imagini de foarte buna calitate la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, dispunand totodata si de unghiuri de vizualizare destul de bune fara a integra un panou de tip IPS, iar cu ajutorul tehnologiei Anti-Glare imaginile oferite isi pastreaza calitatea si stralucirea culorilor chiar si la exterior sau un incaperire mai luminoase.

Componenta hardware cu ajutorul careia laptopul HP ProBook 450 G3 reuseste sa ofere utilizatorilor o performanta mare pentru orice tip de utilizare, este noul procesor Intel Core i5-6200U. Bazat pe arhitectura Skylake, acesta integreaza doua nuclee disponibile la o frecventa de 2,3 GHz, ajungand prin tehnologia Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 2,8 GHz, 3 MB memorie Cache si placa grafica integrata Intel HD Graphics 520, capabila sa ofere performanta grafice impresionante pentru navigarea pe internet, multimedia, etc.HP ProBook 450 G3

Memoria RAM DDR3 beneficieaza de o capacitate de 8 GB la frecventa de 1600 MHz, care permite rularea fara probleme a programelor si chiar a anumitor jocuri lansate recent, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 32 GB prin cele doua sloturi integrate pe laptop. Unitatea HDD asigura salvarea fisierelor importante, avand o capacitate de stocare mare de 1 TB si o viteza de rotatie de 5400 rpm.

Pe partea de grafica, placa video dedicata AMD Radeon R7 M340 cu o memorie de 2 GB este utilizata in momentul in care placa grafica a procesorului de ultima generatie intampina probleme la suportarea anumitor cerinte ridicate de grafica. In plus, caracteristicile multimedia ale noului laptop de la HP ofera doua difuzoare stereo cu tehnologie DTS Studio Sound pentru un sunet puternic si de foarte buna calitate, o camera web HD la rezolutie 720p si o baterie Li-Ion cu o autonomie de lucru suficienta pentru o utilizare indelungata.