HP ProBook 455 G3 – laptop accesibil de 15,6 inch cu performanta decenta!

Pentru cei care sunt in cautarea unui dispozitiv performant si totodata accesibil, laptopul HP ProBook 455 G3 poate fi alegerea perfecta, datorita specificatiilor sale hardware destul de bine echilibrate si a pretului foarte accesibil, beneficiind in acelasi timp de o fiabilitate buna si o protectie ridicata a datelor stocate pe HDD.

Designul elegant al laptopului de la HP dispune de o carcasa de culoare gri inchis cu un finisaj modern dintr-un plastic rezistent, suport din aluminiu rigidizat pentru tastatura si un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere, avand dimensiunile de 378 x 264,3 x 23,8 – 24,8 milimetri si o greutate de 2,15 kilograme.

Laptopul HP din seria ProBook include un display de tip LCD LED cu diagonala normala 15,6 inch, care ofera imagini de inalta calitate la rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli, in timp ce stratul de acoperire anti-reflexie asigura imagini stralucitoare si la fel de bune chiar si la exterior sau in locurile mai luminoase. In plus, acesta mai include o camera WEB HD de 720p pentru convorbirile online si doua difuzoare stereo integrate cu tehnologie DTS Studio Sound, redand un sunet clar si destul de puternic, fara distorsiuni deranjante la un volum ridicat.

HP ProBook 455 G3 (15", Asteroid, non-touch) Catalog, Center facing

HP ProBook 455 G3 ofera performanta necesara pentru office, navigare pe internet, multimedia si chiar anumite jocuri ce nu necesita o grafica prea mare, cu ajutorul procesorului AMD A10-8700P, din familia de procesoare AMD A-Series, care integreaza nu mai putin de patru nuclee la frecventa de 1,8 GHz, prin tehnologia Turbo Boost poate urca la o frecventa maxima de pana la 3,2 GHz, 2 MB dimensiune Cache si tehnologiile de la AMD. Pe partea de grafica, laptopul dispune doar de placa grafica integrata AMD Radeon R6 Graphics cu o frecventa grafica de 800 MHz si suport DirectX 12 pentru o performanta grafica decenta.

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate standard mare de 8 GB la frecventa de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru rularea fara probleme a sistemului si a programelor instalate, permitand insa sa fie extinsa la o memorie maxima de RAM de panala 16 GB prin cele doua sloturi integrate pe laptop. Unitatea HDD cu viteza de rotatie de 5400 rpm dispune de o capacitate de stocare mare de pana la 1 TB pentru salvarea tuturor fisierelor importante de orice tip.