HP Star Wars – laptop de gaming cu design unic si Windows 10!

Creat special pentru fanii Star Wars (Razboiul Stelelor), franciza epica stiintifico-fantastica despre spatiul cosmic, laptopul de gaming HP Star Wars vine cu un design unic, performanta „galatica” si sistemul de operare Windows 10 Home pe 64 de biti, fiind disponibil la un pret foarte bun pentru totii cei interesati.

Noul laptop editie speciala de la HP se remarca, in special, prin grafica inspirata de partea intunecata a galaxiei ce dispune de o carcasa argintie cu design Star Wars Artwork Design, care aminteste de luptele date de Imperiul Galactic, dupa cum a precizat si compania, si o tastatura retro-iluminata in rosu pentru un aspect complet si o utilizare usoara chiar si in incaperile mai intunecate, dar si prin componentele hardware foarte bine echilibrate, oferindu-va astfel o experienta unica de gaming ce nu-i puteti rezista.

Diagonala de 15,6 inch a display-ului de tip WLED-backlit, bazat pe un panou IPS, ofera imagini de inalta calitate cu unghiuri largi de vizualizare si culori vii la o rezolutie mare Full HD de 1920 x 1080 pixeli, in timp ce tehnologia Anti-Glare reda imagini la fel de clare si stralucitoare chiar si in locurile mai luminoase. Alaturi de display-ul IPS Full HD, laptopul de gaming include si un sistem HP cu sunet stereo B&O PLAY pentru o vizionare a filmelor preferate cu totul speciala.HP Star Wars

HP Star Wars beneficieaza de o putere de procesare fiabila pentru a face fata tuturor sarcinilor de zi cu zi, datorita procesorului Intel Core i5-6200U, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, cu doua nuclee la o frecventa maxima de pana la 2,8 GHz si placa grafica integrata Intel HD Graphics 520 ce dispune de o memorie video de maxim 1,7 GB si suport 4K la 60 Hz pentru o grafica decenta.

Memoria RAM de 6 GB poate rula fara probleme noul sistem de opeare Windows 10 si chiar anumite jocuri lansate recent, avand insa posibilitatea si de a o extinde pana la 16 GB memorie de RAM. In ceea ce priveste stocarea, unitatea HDD inclusa are o viteza de rotatie de 5400 rpm si ofera o capacitate de stocare mare de pana la 1 TB pentru salvarea fisierelor dumneavoastra preferate.

Compania a decis sa mai integreze pe laptop si o placa video dedicata NVIDIA GeForce 940M cu memorie video de 2 GB, oferindu-i acesta o performanta grafica si mai mare pentru gaming si nu numai.