Indesit DFG26B1 – masina de spalat vase de 60 cm din clasa A+!

La fel ca si celelalte aparate electrocasnice, masina de spalat vase nu ar trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie, indiferent ca locuiti la casa sau la bloc, deoarece spalatul vaselor murdare este cu siguranta o necesitate, dar totodata si o problema pentru multe persoane. Astfel ca, masina de spalat vase Indesit DFG26B1 este o alegere perfecta pentru orice familie cu mai multi membri sau nu, dispunand de un panou de control mecanic, clasa de eficienta energetica A+ si o capacitate de pana la 13 seturi.

Masina de spalat vase de la compania italiana Indesit este disponibila pe eMAG.ro la un pret foarte bun si accesibil pentru majoritatea persoanelor, beneficiind de transport gratuit si totodata de o garantie de 24 de luni, in timp ce puteti alege si optiunea de ridicare gratuita a produsului vechi, bineinteles in cazul in care detineti deja un aparat electrocasnic similar de generatie mai veche.

Indesit DFG26B1 ofera un design simplu si modern ce include o carcasa din Inox de culoarea materialului respectiv, un afisaj LED intuitiv si un panou de control mecanic cu indicator de sare si optiunea de programare intarziata, avand dimensiunile de 85 x 60 x 60 centimetri si o greutate de 44 kilograme. Pe partea interioara, masina de spalat vase dispune de un cos pentru tacamuri si un compartiment de sare, in timp ce nivelul de zgomot al acesteia este de doar 49 dB.Indesit DFG26B1

Clasa energetica A+ asigura rezultatele optime la spalare pentru un consum redus al energiei electrice anual de aproximativ 295 kWh si de doar 1,04 kWh pe ciclu de spalare, iar clasa de eficienta la spalare si uscare A inregistreaza un consum anual de apa de 3080 de litri. Capacitatea generoasa de spalare a masinii de spalat vase va permite sa curatati pana la 13 seturi complete de vesela intr-un timp foarte scurt.

Masina de spalat vase Indesit DFG26B1 are un numar de 6 programe speciale de spalare pentru orice tip de vase, mai exact Intensiv, Bio/Eco, Normal, Delicat si Inmuiere, permitand sa obtineti rezultate de cea mai buna calitate la spalare.