Lenovo B50-80 – laptop accesibil de 15,6 inch pentru utilizarea zilnica!

Laptopul Lenovo B50-80 este recomandat atat pentru utilizarea zilnica de acasa cat si pentru lucrul de la birou, datorita ecranului HD LED de 15,6 inch, noului procesor Intel Pentium din a 4-a generatie de procesoare Haswell, unitatii SSD de ultima generatie si a pretului accesibil pentru bugetul fiecarui utilizator.

Designul elegant al laptopului beneficieaza de o carcasa neagra din plastic, o tastatura ergonomica de tip AccuType, touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere si un cititor digital de amprenta, avand dimensiunile de 262 x 380 x 24,7 milimetri si o greutate de 2,3 kilograme. Specificatiile multimedia dispun de o camera WEB la rezolutie HD, baterie Li-Ion 4 celule si doua difuzoare stereo integrate cu tehnologie Dolby Advanced Audio v2 pentru un sunet captivant.

Laptopul convenabil de la compania chinezeasca Lenovo dispune de un display de tip LED-backlight cu diagonala normala de 15,6 inch la rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli, caracteristica speciala Anti-Glare si iluminare din spate cu LED-uri, oferind astfel imagini mari si clare de inalta definitie chiar si la exterior sau in locurile mai luminoase.Lenovo B50-80

Dotat cu noul procesor Intel Pentium 3805U, lansat undeva pe la inceputul anului trecut, laptopul de 15,6 inch asigura o putere de calcul destul de buna si totodata un consum redus de energie electrica, integrand doua nuclee ce ruleaza la o frecventa de 1,9 GHz, 2 MB Cache, tehnologiile Intel Virtualizatio Technology (VT-x), Intel 64, Idle States, Enhanced Intel SpeedStep Technology, Thermal Monitoring Technologies, Intel Fast Memory Access si multe altele.

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate standard de 4 GB la frecventa de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru utilizarea normala de zi cu zi, precum navigarea pe internet, multimedia si jocuri online, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 8 GB. Unitatea performanta SSD ofera viteze mari de scriere/citire pentru o rulare rapida a tuturor programelor si nu numai, avand o capacitate de stocare buna de 128 GB.

Pe partea de grafica, laptopul Lenovo B50-80 beneficieaza doar de placa grafica integrata Intel HD Graphics a noului procesor din a 4-a generatie de procesoare Haswell, care integreaza o frecventa grafica de maxim 800 MHz si tehnologiile superioare de la Intel, oferind o grafica decenta in aproape orice tip de continut.