Lenovo IdeaCentre Yoga Home 500 – sistem PC All-in-One de 21,5 inch cu performanta mare!

Lenovo IdeaCentre Yoga Home 500 este un sistem desktop PC All-in-One, lansat de catre compania chineza Lenovo, care vine cu un display tactil LED de 21,5 inch la rezolutie Full HD, specificatii hardware decente si sistem de operare Microsoft Windows 10 Home, ideal pentru lucrul de la birou sau utilizarea zilnica de acasa.

Sistemul PC All-in-One include un design elegant cu un stand modern si o carcasa de tip All-in-One, care beneficieaza de dimeniuni destul de reduse, precum o lungime de 31,8 centimetri, latime de 52,6 centimetri si o grosime de doar 3,9 centimetri. Display-ul tactil (Touchscreen) de tip Wide are tehnologie LED-Backlit si o diagonala de 21,5 inch, oferind imagini Full HD de inalta calitate la rezolutie mare de 1920 x 1080 pixeli. In plus, All-in-One-ul de la Lenovo mai include si doua difuzoare stereo de 2,8 W ce permit redarea unui sunet puternic si clar pentru o experienta de utilizare completa si totodata foarte placuta alaturi de imaginile clare oferite de display-ul LED.

Echipat cu noul procesor Intel Core i3-5005U, din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, care integreaza doua nuclee ce ruleaza la frecventa de 2 GHz, 3 MB Cache si tehnologiile Intel Hyper-Threading, Intel Virtualization (VT-x), Intel 64, Idle States, Enhanced Intel SpeedStep Technology, Thermal Monitoring Technologies, Intel Fast Memory Access, Intel Smart Respone si multe altele, sistemul PC AIO dispune de o putere de procesare mare pentru rezolvarea tuturor sarcinilor de zi cu zi.Lenovo IdeaCentre Yoga Home 500

Memoria RAM de tip DDR3 beneficieaza de o capacitate de doar 4 GB la frecventa de 1600 MHz, mai mult decat suficienta atat pentru sistemul de operare Windows 10, cat si pentru navigarea pe internet, lucrul de acasa sau la birou si nu numai. Unitatea SSHD (Solid State Hybrid Drive) combina perfect capacitatea de stocare mare a unui HDD de pana la 1 TB cu performantele rapide de scriere/citire ale SSD-ului de numai 8 GB pentru utilizare incredibila a sistemului AIO de la Lenovo si un spatiu de stocare generos pentru acesta.

Cu toate acestea, compania Lenovo a mai integrat pe sistemul All-in-One IdeaCentre Yoga Home 500 si o placa video dedicata nVIDIA GeForce 920A cu memorie de 1 GB, asigurand astfel o performanta foarte buna si pe partea de grafica.