Lenovo IdeaPad 500S-14 – laptop ultraportabil si performant de 14 inch!

Designul ultraportabil si performanta mare ii ofera laptopului Lenovo IdeaPad 500S-14 un avantaj considerabil fata de celelalte modele de pe piata, extrem de important atunci cand cineva doreste sa isi achizitioneze un astfel de model, fiind disponibil si la un pret destul de bun in comparatie cu dotarile sale.

Laptopul de la compania chinezeasca Lenovo beneficieaza de un design usor si ultraportabil ce include o carcasa moderna de culoare argintie, tastatura foarte confortabila la utilizare si un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere, avand o grosime de doar 19,5 milimetri si o greutate de numai 1,68 kilograme.

Display-ul de tip LCD LED dispune de o diagonala putin mai redusa de 14 inch la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, oferind imagini mari si clare de foarte buna calitate. Pe partea de multimedia, acesta mai include doua difuzoare stereo integrate cu tehnologie superioara Dolby Home Theater ce permite redarea unui sunet puternic si de inalta fidelitate, o camera WEB HD pentru convorbirile online si o baterie cu autonomie de lucru de pana la 4 ore si 30 de minute.

U41

Fiind dotat cu noul procesor Intel Core i7-6500U, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, care integreaza doua nuclee la frecventa de 2,5 GHz, ajungand prin intermediul tehnologiei Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 3,1 GHz, 4 MB Cache, tehnologiile de la Intel si placa grafica integrata Intel HD Graphics 520, laptopul din seria Idealpad 500 ofera o putere de calcul incredibila pentru rezolvarea fara probleme a tuturor sarcinilor de zi cu zi.

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate standard de 8 GB la frecventa normala de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru utilizarea zilnica de acasa sau la birou, indiferent ca este vorba despre navigarea pe internet, multimedia, gaming si chiar editarea grafica la un nivel decent, aceasta fiind si memoria maxima de RAM suportata de laptop. Unitatea ultra-rapida SSD (Solid State Drive) asigura viteze mari de scriere/citire, dar si o stocare destul de buna, datorita capacitatii sale de 256 GB.

In ceea ce priveste grafica, laptopul Lenovo IdeaPad 500S-14 dispune de placa video dedicata NVIDIA GeForce 920M cu o memorie DDR3 de 2 GB si tehnologia speciala NVIDIA Optimus, beneficiind astfel de o performanta grafica foarte buna in editarea de continut video si fotografii, gaming si multe altele.