Lenovo Yoga 500-14 – laptop 2 in 1 cu Windows 10 si performanta buna!

Noul model de laptop Lenovo Yoga 500-14 din seria Yoga a companiei chinezesti de IT, Lenovo, vine cu cel mai nou sistem de operare Windows 10 Home pe 64 de biti de la Microsoft si o performanta buna, datorita noilor sale componente de ultima generatie.

Laptopul 2 in 1 de la Lenovo se remarca atat prin display-ul tactil si flexibil de 14 inch cu tehnologie antireflexie si rezolutie Full HD si cele doua difuzoare JBL de 1,5 W cu tehnologie Dolby Home Theater pentru un sunet clar si puternic, cat si prin procesorul Intel Core i5 din a 6-a generatie Skylake si placa video dedicata GeForce 920M de la nVIDIA.

Display-ul tactil (Multi-touch Screen) este de tip LCD LED si are o diagonala de doar 14 inch, oferind insa imagini mari la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, caracteristica speciala Anti-Glare pentru o antireflexie buna a ecranului, dar si technologia IPS ce ofera imagini clare si luminoase. In timp ce, design-ul Flip-and-Fold la 360 de grade ii permite display-ului tactil de 14 inch sa se roteasca la pana 360 de grade in jurul axei sale, avand posibilitatea de a comuta rapid intre cele patru moduri de utilizare, precum Laptop, Stand, Cort si Tableta.Lenovo Yoga 500-14

Pe partea de hardware, noul model Lenovo Yoga 500-14 dispune de o performanta foarte buna, perfecta pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi si nu numai, datorita noului procesor Intel Core i5-6200U, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, care dispune de doua nuclee la frecventa mare de 2,3 GHz, ajungand la o frecventa de pana la 2,8 GHz cu ajutorul tehnologiei Intel Turbo Boost 2.0, 3 MB Cache, tehnologiile deja cunoscute de la Intel si placa grafica integrata Intel HD Graphics 520, fiind realizat prin procesul tehnologic de fabricatie pe 14 nm.

Pe langa toate acestea, memoria RAM de tip DDR3 include o capacitate de 8 GB la frecventa normala de 1600 MHz, oferind o performanta si mai mare alaturi de noul procesor de ultima generatie. In ceea ce priveste stocarea, laptopul are o capacitate de stocare mare de 1 TB, asigurata de unitatea HDD cu viteza de rotatie de 5400 rpm, care permite salvarea tuturor documentelor importante sau fisierelor pe care doriti sa le pastrati in siguranta.

Modelul de laptop Yoga 500-14 de la Lenovo mai include, pe langa placa grafica de la Intel integrata pe noul procesor, si placa video dedicata nVIDIA GeForce 920M ce dispune de o memorie de 2 GB, beneficiind si de caracteristica video speciala NVIDIA Optimus Technology pentru o experienta grafica pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Astfel, laptopul 2 in 1 Lenovo Yoga 500-14 este un nou dispozitiv performant cu Windows 10, disponibil la un pret destul de accesibil in comparatie cu specificatiile sale.