Moulinex Masterchef 8000 FP664 – Robot de bucatarie cu discount

Imi place sa ma uit la emisiuni culinare la TV. Atunci cand pot si am timp chiar sa si gatesc ceea ce vad, cum nu am foarte mult timp la dispozitie, fac si eu ce e mai usor si mai accesibil. Imi place gandul ca a-si putea incerca mai mult dar este mult prea dificil pentru mine. Asa imi spuneam inainte sa imi cumpar un robot de bucatarie performant care imi usureaza foarte mult munca si ma face sa gatesc tot ce imi atrage astentia la emisiunile culinare de la TV fara sa imi mai pun piedici ca ar fi prea greu.

Mi-am achizitionat robotul de bucatarie Moulinex Masterchef 8000 FP664 si va spun din toata inima ca acesta  mi-a usurat munca, ba chiar mai mult mi-a dat curaj sa incerc.

Pe langa faptul ca nu mai stau toata ziua in bucatarie tocand la legume pentru ciorba sau pisandu-le pentru supa, nu ma mai chinui nici cu aluatul pentru prajituri.

Moulinex Masterchef 8000 FP664 are 9 accesorii utile pentru orice bucatarie ce pot fi spalate cu usurinta chiar si in masina de spalat vase. Din aceste  accesorii cele mai des folosite de mine sunt  instrumentul special pentru a amesteca si framanta aluat si coca, dupa cum va spuneam, nu am timp sa stau toata ziua in bucatarie iar framantatul aluatului necesita timp. Diverse accesorii in forma de disc pentru radere si taiere medie. Un cutit de tocat din otel inoxidabil pentru prepararea carnii si legumelor, carnea nu poate lipsi de la o masa copioasa si poate fi gatita in diverse forme. Vas de 1,5 l rezistent pentru mixarea, zdrobirea si amestecare diferitelor ingrediente.

Robot de bucatarie Moulinex Masterchef 8000 FP664

Acesta poate fi si usoir de depozitat datorita cutiei de depozitare a accesoriilor cu care acesta este utilat, ceea ce ajuta deoarece nu imprastii ustensiliile prin toata casa sau prin debara, atunci cand caut striu sigur ca sunt toate intr-un singur loc. Pe langa cutia de accesorii robotul de bucatarie Moulinex Masterchef 8000 FP664 are si loc special pentru depozitare cablu, de ajutor atunci cand il curatati.

Va recomand sa utilizati setarea de viteza redusa (viteza 1) pentru a prepara aluat de foietaj si de paine, a bate frisca, oua, iar setarea pentru viteza mai mare (viteza 2) o folosesc  pentru a pasa supe si piureuri sau a tocafelia, rade mediu sau fin legumele, a toca ceapa si carne.

Moulinex Masterchef 8000 FP664  are putere de 1000 W, capacitate bol de 3 l si capacitate blender de 1,5 l.