MYRIA MY1035 – cu pret mic si functii speciale

Preţ MYRIA MY1035

Produsele electrocasnice Mirya sunt produse de compania turcă Vestel, unul dintre cei mai mari producători de produse electrocasnice, IT şi televizoare din Europa. Maşina de spălat frontală  MYRIA MY1035 deţine sisteme şi funcţii speciale şi a fost scoasă pe piaţă la un preţ foarte mic şi foarte accesibil. Produsul se poate comercializa de pe site-ul online al unuia dintre cele mai mari magazine online din România.

Aspect MYRIA MY1035

Maşin ade spălat rufe MYRIA MY1035 a fost creată cu un design inovator, destul de modern, având o carcasă de culoare albă cu linii foarte simple. Pe partea frontală se poate observa un hublou de dimensiuni normale şi un panou clasic,  pe care sunt dispuse sertarul şi butonul pentru setarea programelor de spălare. Dimensiunile de 59.7 x 49.7 x 84.5 cm o fac să poată fi dispusă în baie lângă sursa de apă şi canalizare.

Caracteristici MYRIA MY1035

Maşina de spălat rufe MYRIA MY1035 face parte din clasa de eficienţă energetică A+ , cu clasa de eficienţă energetică la spălare, A şi clasa de eficienţă energetică la centrifugare, D. Încărcarea rufelor în cuvă se face frontal şi deţine o capacitate de 5 kg de rufe. Viteza de centrifugare este de 800 de rotaţii pe minut. Aceasta a fost dotată cu un număr de 15 programe eficiente şi funcţii speciale. Programul extra clătire deţinut de maşina de spălat rufe MYRIA MY1035, asigură un ciclu de clătire suplimentară, fiind dedicat persoanelor cu probleme ale pielii şi pentru hainuţele copiilor. Programul prespălare înmoaie rufele foarte murdare, înainte de a fi spălate cu un program normal. Pe lângă programele de spălare  standard, aceasta mai deţine şi câteva funcţii eficiente cum ar fi: sistemul Eco Logic ce permite încărcarea la jumătate, având un consum de energie electrică redus; protecţie exces de spumă ce nu va permite trecerea la un alt nivel până ce nivelul de spumă de la detergent nu va fi redus; sistem de control al echilibrului ce are rolul de a prelua vibraţiile şi de a  distribuie uniform rufele din interiorul cuvei; precum şi funcţia de protecţie pentru supraîncărcare. Nivelul de zgomot la spălare este de 58 dB, ceea ce înseamnă că deţine un nivel de zgomot destul de scăzut, ceva mai mare fiind la centrifugare, acest nivel  fiind de 76 dB.

myria-my1035

Review MYRIA MY1035

Maşina de spălat rufe cu încărcare frontală MYRIA MY1035, făcând parte din clasa de eficienţă energetică A+, oferî performanţe superioare atât la spălare cât şi în privinţa consumului de energie electrică. Programele de spălare numeroase asigură spălarea rufelor în cele mai optime şi eficiente condiţii, pe categorii de ţesături, protejând calitatea acestora şi evitând deteriorarea sau decolorarea hainelor. Hainele din lână sunt spălate în cel mai sigur mod, păstrând structura ţesăturii, iar rufele din bumbac sunt spălate în cel mai eficient mod, redând ţesăturile albe şi parfumate. Pentru design producătorul a folosit un model simplu, fără display, pentru a putea fi cumpărată şi de persoanele care fug de tehnologia foarte avansată, dar care îşi doresc o maşină de spălat performantă şi eficientă. Preţul foarte mic şi funcţiile pe care le deţine o fac foarte atrăgătoare.

Pro: preţ mic, funcţii speciale

Contra: Clasa A+, fără display