Odys Ieos Quad 10 Pro – tableta eleganta si accesibila de 10,1 inch pentru web browsing!

Recomandata pentru utilizarea zilnica de acasa si nu numai, Odys Ieos Quad 10 Pro este o tableta buna cu diagonala de 10,1 inch si specificatii hardware decente, ideala pentru orice utilizator ce nu dispune de buget foarte mare, care ofera o navigare rapida pe internet si totodata o performanta buna, oriunde v-ati afla.

Display-ul tactil de tip Capacitive Multi-Touch dispune de o diagonala mare de 10,1 inch, rezolutie decenta de 1024 x 600 pixeli si tehnologie HQ LED, oferind astfel imagini mari si clare la o calitate foarte buna pe diagonala generoasa a tabletei de la brandul german Odys. Caracteristicile multimedia ale acesteia includ doua difuzoare stereo pentru redarea unui sunet destul de bun, o camera WEB principala de 2 MP ce permite captarea unor fotografii de inalta calitate, dar si o camera WEB frontala de 0,3 MP (VGA) pentru convorbiri online sau selfie-uri decente.

Tableta Odys Ieos Quad 10 Pro de 10,1 inch este echipata cu cel mai accesibil procesor quad-core de tablete din lume, si anume Allwinner A33, care asigura insa o putere de calcul ridicata pentru rularea tuturor aplicatiilor instalate, datorita celor nu mai putin de patru nuclee la frecventa de 1,3 GHz. In plus, chipsetul video Mali-400 MP2 suporta o performanta grafica foarte buna in orice tip de continut video redat.Odys Ieos Quad 10 Pro

Memoria RAM este de tip DDR3 si are o capacitate standard de 1 GB, mai mult decat suficienta pentru utilizarea normala de zi cu zi, precum navigarea pe internet, redarea continutului multimedia preferat si chiar jocuri online. In ceea ce priveste stocarea, tableta accesibila de 10,1 inch integreaza un spatiu generos de stocare de pana la 16 GB pentru sistemul de operare de la Android si salvarea datelor dumneavoastra, avand insa posibilitatea de a o extinde cu o capacitate de maxim 32 GB prin intermediul slotului de card MicroSD.

Cu toate acestea, tableta Odys Ieos Quad 10 Pro mai dispune si de conectivitate Bluetooth si Wi-Fi 802.11 b/g/n, in timp ce baterie Li-Polimer cu o capacitate mare de 5000 mAh asigura o autonomie de lucru indelungata de pana la 5 ore de navigare pe internet. Pe partea de software, aceasta nu vine cu cel mai nou sistem de operare de la Android, dar beneficieaza de sistemul de operare Android v5.1 Lollipop ce include software-ul Microsoft Office pentru tablete.