Odys Trendbook 14 – laptop accesibil de 14 inch cu Windows 10!

Fie ca sunteti in cautarea unui laptop pentru acasa sau la birou, Odys Trendbook 14 este solutia perfecta pentru cerintele si nevoile dumneavoastra, deoarece dispune de o performanta mai mult decat decenta, noul sistem de operare Windows 10 de la Microsoft si un design elegant si placut la atingere, toate acestea la un pret foarte accesibil pentru orice buzunar.

Cu diagonala redusa de 14,1 inch (35,8 centimetri), ecranul LED Backlight reda imagini clare si stralucitoare la o rezolutie High Definition (HD) de 1366 x 768 pixeli, beneficiind de unghiuri de vizualizare mari si un format al display-ului de 16:9. Laptopul dispune de un design elegant si ofera o portabilitate buna pentru lucru in miscare, avand dimensiunile de 351 x 223 x 20 milimetri si o greutate de 1,45 kilograme.

Pe partea de hardware, Odys Trendbook 14 integreaza procesorul Intel Atom Z3735F, din linia de procesoare Bay Trail, care include nu mai putin de patru nuclee ce ruleaza la frecventa standard de 1,33 GHz, insa poate urca la o frecventa maxima de pana la 1,83 GHz prin tehnologia Turbo Boost, oferind astfel puterea de calcul necesara pentru office si navigare pe internet. In plus, placa grafica integrata Intel HD Graphics Gen. 7 asigura o performanta grafica buna pentru majoritatea aplicatiilor si a programelor din mediul office si nu numai.Odys Trendbook 14

Specificatiile hardware ale noului laptop de la Odys mai includ o memorie RAM DDR3 cu capacitate de doar 2 GB, suficienta insa pentru utilizarea de zi cu zi de la birou sau acasa, in timp ce capacitate de stocare de pana la 32 GB permite salvarea documentelor si a fisierelor dumneavoastra importante.

Laptopul Odys Trendbook 14 mai dispune de o baterie Li-Polymer cu capacitate de 10000 mAh pentru o autonomie de lucru de pana la 9 ore de utilizare continua, dar si de cateva caracteristici multimedia, precum doua difuzoare stereo ce reda un sunet destul de clar si puternic, un microfon integrat si o camera web VGA pentru convorbirile video online.