Philips 48PFH6300/88 – televizorul Full HD LED de 121 cm cu tehnologie Ambilight!

Designul modern si ultrasubtire al televizorului LED Philips 48PFH6300/88 este completat de modul unic de vizionare al tehnologiei Ambilight de la Philips si de imaginile Full HD de foarte buna calitate redate pe diagonala generoasa de 121 centimetri a display-ului LED cu cele mai noi tehnologii, toate acestea la un pret destul de accesibil pentru bugetul fiecarui utilizator.

Televizorul LED de la Philips dispune de un display de tip LED cu diagonala mare de 121 centimetri, rata de aspect a imaginii de 16:9 si o luminozitate buna de 350 cd/mp, care ofera imagini clare si de inalta calitate la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli. In plus, sistemul audio Surround cu o putere totala de 20 W si caracteristicile superioare audio Sunet Clar, Echilibrare automata a volumului, Control bass si Smart Sound, permit redarea unui sunet clar si de inalta fidelitate, fara distorsiuni sau zgomote neplacute de fundal.

Tehnologia unica Ambilight de la Philips asigura o experienta de vizualizare uimitoare si foarte captivanta, datorita proiectarii inteligente a unui halo de lumina din cele doua laturi ale display-ului televizorului direct pe peretele inconjurator, oferind astfel imagini vibrante si culori stralucitaore ce depasesc ecranul acestuia pentru un mod unic de vizionare.Philips 48PFH6300 88

Pe langa toate acestea, display-ul FHD LED mai beneficieaza de tehnologia premiata Perfect Natural Motion pentru imbunatatirea tremuratului in timpul unei miscari, datorita celor 100 de schimbari de miscare pe secunda ce ajuta la oferirea unor imagini line si foarte clare. Perfect Pixel HD ofera imagini line si la o claritate inegalabila, prin intermediul tehnologiei superioare de la Philips care dispune de culori bogate si vibrante cu tonuri de piele naturale pentru fiecare detaliu in parte.

Caracteristica speciala Super Rezolutie imbunatateste claritatea si detaliile imaginilor oferite pentru imagini vii, naturale si realiste, gratie analizarii suplimentare a detaliilor locale si a culorilor continutului redat. In ceea ce priveste aspectul contemporan al televizorului, Philips 48PFH6300/88 include un design modern ce se potriveste perfect cu decorul incaperii unde il veti amplasa, completand astfel interiorul nou si elegant al locuintei dumneavoastra.

Televizorul LED din gama 2015 mai dispune de o functie monitor pentru conectarea sa la PC sau laptop prin intermediul celor doua porturi digital HDMI, un player multimedia integrat ce permite redarea continutului multimedia preferat de pe stick sau hard disk extern cu ajutorul portului USB 2.0, dar si un tuner digital (DVB-T, DVB-C) pentru receptia transmisiilor TV digitale la rezolutie HD si Full HD.