Samsung 21.5”, FHD, 5ms, DVI, DP, USB, negru, S22C650 – monitor LED Gaming

Cautati un monitor nou pentru unitatea dumneavoastra? Poate cel vechi s-a stricat sau poate diagonala prea mica nu mai face fata cerintelor dumneavoastra. Chiar daca laptopurile acapareaza tot mai mult din piata si sunt tot mai uzuale, trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem ca in multe situatii nu putem renunta la un calculator in detrimentrul portabilitatii. Mai ales in mediul profesional.

Din fericire inca mai gasim azi oferte super tentate pentru monitoare mari. Samsung Business S22C650 este un exemplu. Acesta are un design modern, cum toata lumea si-ar putea dori. Este conceput pentru a indeplini standardele de calitate si cerintele de design pe care le au utilizatorii de azi. Este negru, cu rame subtiri si un picior stabil care va permite sa-l reglati foarte mult atat in inaltime cat si spre spate. In plus, exista chiar posibilitatea sa-l rotiti cu totul, lucru foarte util atunci cand doriti sa cititi o pagina A4 de exemplu. Intr-adevar este foarte ergonomic din acest punct de vedere si nu veti gasi toate aceste avantaje la alte monitoare din aceeasi categorie de pret/ dimensiune.

Ecranul este wide cu un timp de raspuns foarte rapid de 5 ms si cu un unghi de vizibilitate foarte bun, care iese din tiparele obisnuite. Mai exact, in timp ce monitoarele traditionale aveau un unghi de vizibilitate orizontal de 170 grade, acest model de la Samsung are un unghi mai larg, de 178 grade. Sunt opt grade suplimentare care fac diferenta si care permit mai multor persoane sa priveasca bine la ecranul monitorului.

Monitor LED Samsung 21.5'', FHD, 5ms, DVI, DP, USB, negru, S22C650

Contrastul tipic de 1000:1 si cel dinamic Mega DCR fac ca imaginile redate sa fie foarte realiste si vii indiferent de sursa (daca va uitati la poze sau daca vizionati un videoclip). Rezolutia optima se incadreaza in 1920 x 1080 pixeli.

Pentru a-l conecta la calculator puteti sa folositi cablul VGA, display port sau DVI. Mai are in plus 3 usb-uri (usb HUB cu doua porturi).

Puteti sa-l asezati pe birou in apropierea unitatii sau puteti pur si simplu sa-l montati pe perete, caz in care va trebuie un suport VESA 100 x 100. Dimensiunile sale sunt uzuale ca si la alte monitoare din aceeasi categorie a ecranului. Remarcam totusi ca are o grosime de doar 210 mm. Cantareste 4.75 kg si la nevoie veti putea sa-l mutati usor dintr-o camera in alta.

Pretul este super avantajos, iar garantia este de 24 de luni cu posibilitatea de extindere pana la patru ani. Daca il comandati de la eMag veti beneficia de servicii rapide, ireprosabile si de livrare gratuita in timp util pentru dumneavoastra.