Serreno 24CD06 – televizorul HD LED cu diagonala de 61 cm si sistem audio bun!

Cu un raport performanta-pret foarte bun, televizorul LED Serreno 24CD06 din gama 2015 este alegerea perfecta pentru orice utilizator in parte, datorita diagonalei decente de 61 centimetri, rezolutiei HD de foarte buna calitate, sistemului audio puternic de 20W si a celorlalte caracteristici ale televizorului, toate acestea la un pret accesibil pentru bugetul fiecaruia.

In ceea ce priveste aspectul, televizorul HD LED de 61 centimetri beneficieaza de un design simplu si modern ce include o carcasa neagra dintr-un plastic destul de rezistent si un stand asemanator cu restul carcasei, avand dimensiunile de 736 x 74 x 496,4 milimetri (cu stand) / 736 x 74 x 447 milimetri (fara stand) si o gretate de 6,7 kilograme.

Televizorul de la brandul romanesc Serreno, detinut de compania Marelvi Impex S.R.L, dispune de un display de tip LED cu diagonala buna de 61 centimetri (24 inch), care ofera imagini mari si clare de inalta calitate la rezolutie HD (High Definition) de 1366 x 768 pixeli, beneficiind totodata si de unghiuri largi de vizualizare de pana la 178 / 178 de grade pe orizontala / verticala.Serreno 24CD06

Display-ul HD LED de 24 inch mai are o luminozitate de 240 cd/mp, rata de aspect a imaginii de 16:9, un contrast nativ de 3000:1 si un timp rapid de raspuns de numai 6,5 milisecunde. In plus, sistemul audio este alcatuit din doua difuzoare stereo si include o putere totala de 20 W, redand astfel un sunet puternic si de inalta fidelitate pentru o experienta vizuala completa.

Dotat cu functie pentru monitor, televizorul din gama 2015 poate fi folosit atat la PC cat si la laptop cu ajutorul portului VGA (D-sub 15 pini), dispunand de un tuner digital (DVB-T, DVB-C) pentru receptia transmisiilor TV digitale la rezolutie HD si un player multimedia integrat ce permite sa redati cu foarte mare usurinta continutul multimedia preferat de pe stick sau hard disk extern prin intermediul portului USB 2.0.

Pe langa toate acestea, Serreno 24CD06 mai include trei porturi HDMI, o intrare Minijack pentru Casti/Boxe, o intrare Scart (RGB), un port USB 2.0, o intrare component, un port VGA (D-sub 15 pini), o iesire audio Coaxiala digitala si un slot CI+, inregistrand un consum redus de energie electrica de aproximativ 65 W. In plus, televizorul LED de la Serreno este disponibil impreuna cu accesoriile urmatoare: cablu de alimentare, manual de utilizare si o telecomanda.