Tefal GV8976 PRO EXPRESS – Statie de calcat super-performanta!

Fierul de călcat și-a început evoluția încă din anul 400 î.Hr. Se consideră că Grecii sunt primii oameni care au inventat un fier de călcat cu role din nevoia de a face pliuri pe robele lor.

Romanii foloseau multe metode pentru a scăpa de încrețiturile hainelor, însă cea mai cunoscută metodă, este aceea că utilizau o bucată de fier, asemanatoare ca formă cu fiarele de calcat din zilele noastre, care erau acționate prin bataia rufelor, până când acestea căpătau un aspect întins.

Mult mai târziu, în secolul 17 fiarele de călcat au fost confecționate dintr-o cutie de metal cu mâner, în care se puneau cărbuni încinși.

Cu timpul fiarele de călcat au evoluat prin diferite metode, până au ajuns la forma pe care o vedem astăzi.

Producătorul Tefal obișnuiește să doteze produsele sale electrocasnice cu funcții personalizate și tehnologii inovatoare, punând accent pe calitatea produsului.

Stația de călcat Tefal GV8976 PRO EXPRESS, este o stație de călcat face parte din noua gamă de stații pentru călcat rufe, și are o putere de 2200 w.

Tefal GV8976 PRO EXPRESSDeține o capacitate mare a rezervorului de apă și anume de 1,6 l, făcându-l util în folosire, nemaifiind nevoie să-l încarci cu apă după câteva rufe călcate.

Cu presiunea aburului de 6,5 bar și a debitului de abur de 120 g/min, rufele ce în mod obișnuit se îndreaptă foarte greu, vor fi perfect călcate, fără urme de sifonare.

Deoarece sistemul de curățare a fierului de călcat este foarte important, talpa acestuia a fost dotată cu funcția Autoclean.

Această autocurățare se realizează cu ajutoreul unui jet de abur puternic, îndepărtând depunerile de calcar și urmele de arsură de pe talpă.

În felul acesta munca ta va fi mult mai ușoară, nemaifiind nevoie de o curățare manuală.

Cu acest fier de călcat poți călca perdelele, sacourile, rochiile sau fustele și în poziția verticală.

Fucția de pulverizare/spray te ajută să îndrepți cutele care s-au format din greșeală, la călcare şi să realizeti dungi perfecte pantalonilor tăi.

Cu funcţia Eco fierul de călcat îţi va economisi energia electrică, deoarece jetul de abur se va activa doar la comanda ta.

Cu sistemul de stocare cablu, nu va mai trebui să te chinui să strângi calbul după ce ai terminat de călcat, deoarece acesta va fi stocat în cadrul staţiei.

Având o greutate de 6,6 kg, nu va mai trebui să depui efort acţionând cu forţă asupra fierului pentru ca rufele să poată fi călcate uniform, iar pliseurile vor putea fi făcute într-un mod mult mai uşor.

Dimensiunile sale dunt de 288 x 369 x 480 mm, putând fi depozitat cu uşurinţă, fără să te încurce.

Are un design inovator, în nuanţe de alb şi albastru, dându-i un aspect plăcut.

Preţul său este în raport cu calitatea şi dacă îţi doreşti inovaţie în casa ta, ţi-l recomand cu toată încrederea.