Televizor LED Everest, 61 cm, 24E68D, HD – pret foarte bun!

Vorbeam zilele trecute de un monitor Everest de 81 cm, iar azi vom face referire la un model cu un ecran mai mic, de 61 cm, care este perfect pentru apartamentele mici, pentru bucatarii, birouri mici sau orice alte incaperi cu spatii mai reduse.

Modelul Everest 24E68D este un televizor LED HD disponibil pentru un pret foarte bun (verificati oferta actualizata). Daca va plac televizoarele complet negre, cu rame subtiri, elegante si cu un stand „tapan” in care sa aveti incredere ca nu se va dezechilibra usor, atunci exista toate sansele sa indragiti acest model inca de la prima vedere. Daca adaugam si faptul ca Everest 24E68D este disponibil la un pret foarte mic, atunci este posibil ca aceasta sa fie varianta pe care o cautati de ceva vreme.

Cu toate ca nu exista foarte multe date despre acest brand, trebuie sa recunoastem ca pretul este foarte tentant corelat cu caracteristicile sale. Este printre cele mai ieftine televizoare din aceasta categorie a diagonalei. Everest 24E68D face parte din gama de televizoare din 2015 si este dotat cu toate functiile de care ati putea avea nevoie la un televizor normal (non-smart).

Il puteti folosi si ca monitor daca il conectati la calculator sau la notebook. Are greutate de 3.5 kg si masoara cu tot cu stand 553.5 x 165 x 360.9. Este echipat cu un temporizator pentru oprire are oprire in lipsa de semnal.Televizor LED Everest, 61 cm, 24E68D, HD

Cele doua boxe sunt de 5W, destul de slabute, insa in cazul in care doriti o calitate mai mare a sunetului exista oricand posibilitatea sa conectati un sistem audio extern. Cu toate ca sunetul este destul de slab, se aude foarte bine si sa prezinta distorsiuni.

Rezolutia maxima este HD de 1366 x 768 pixeli iar timpul de raspuns de 6.5 ms. Unghiul de vizibilitate este de 170/160 un pic mai mic decat la alte monitoare care au 170/170, insa daca luam in considerare diagonala mai mica este posibil ca acest aspect sa nu fie deloc deranjant.

Nu lipseste tv tunerul digital DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4 si nici slotul CI+, care va garanteaza ca receptionarea posturilor tv in format digital sau HD se va putea face fara probleme fara sa necesite un dispozitiv extern (decodor sau mediabox). Televizorul are de asemenea un player multimedia incorporat si redarea se poate face de pe flash-ul usb sau dupa cam de pe un hdd extern.

Telecomanda este inclusa in pret si este foarte intuitiva, astfel incat nu veti avea probleme cu identificarea butoanelor si a comenzilor.