Toshiba Satellite L50-C-15E – laptop performant cu iesire video UHD 4K!

Laptopul Toshiba Satellite L50-C-15E face parte din gama Satellite a companiei japoneze cu sediul in Tokyo (Japonia), Toshiba Corporation, remarcandu-se prin design-ul atractiv, experienta multimedia captivanta, caracteristicile inovatoare si performantele optime ale acestuia, fiind disponibil la un pret destul de accesibil in comparatie cu dotarile laptopului.

Display-ul LCD LED are o diagonala standard de 15.6 inch (39,6 centrimetri) si ofera imagini mari si clare la rezolutie mare Full HD de 1920 x 1080 pixeli, in timp ce tehnologiie IPS (In-Plane Switching), TFT (Thin-Film-Transistor) si Toshiba TruBrite HD pot reda si cele mai mici detalii vizuale, iar portul HDMI a laptopului suporta o iesire video la rezolutie Ultra HD 4K.

Design-ul simplu si elegant include o carcasa de culoare alba cu un finisaj lucios si model distinct, tastatura internationala cu taste numerice si un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere, avand dimensiunile 380 x 259,9 x 23,5 milimetri si o greutate de 2,2 kilograme.  In plus, laptopul mai include o baterie Li-Ion cu 4 celule, doua difuzoare stereo cu tehnologie DTS Sound, Intel Wireless Display (WiDi) si doua porturi USB 3.0, dintre care unul beneficieaza de USB Charge.Toshiba Satellite L50-C-15E

In ceea ce priveste performanta laptopului de la Toshiba, aceasta ofera o putere de calcul mare, ideala pentru sarcinile mai grele (gaming, editare foto/video, etc.), care este asigurata de noul procesor Intel Core i7-5500U, din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, cu doua nuclee la frecventa de 2,4 GHz, ce poate ajunge prin tehnologia Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 3 GHz, 4 MB Cache si tehnologiile Intel Hyper-Threading Technology, Intel Virtualization Technology (VT-x), Intel 64, Idle States, Enhanced Intel SpeedStep Technology, Intel Fast Memory Access si lista continua.

Memoria RAM de tip DDR3 include o capacitate de 8 GB la frecventa de 1600 MHz, suficienta pentru a putea rula aproape toate aplicatiile necesare la office si navigare pe internet, insa aveti posibilitatea de a o extinde la o memorie maxima de 16 GB pentru a nu intampina probleme cu software-urile de editare foto/video, randare 3D si altele de acest gen care necesita o memorie mai mare. Unitatea HDD cu viteza de rotatie de 5400 rpm si capacitate de stocare de 1 TB ofera spatiul ideal pentru a salva proiecte importante, continut multimedia, etc.

Pe partea de grafica, laptopul Toshiba Satellite L50-C-15E dispune de placa grafica integrata Intel HD Graphics 5500 cu tehnologiile Intel Quick Sync Video, Intel InTru 3D Technology, Intel Insider si Intel Clear Video HD Technology pentru asigurarea unei performante grafice mai usoara, beneficiind si de suport DirectX 11.2 si OpenGL 4.3. In timp ce, placa video dedicata nVIDIA GeForce 930M cu memorie DDR3 de 2 GB rezolva cerintele grafice mai mari ale noilor jocuri sau a programelor de editare foto/video ce necesita o performanta grafica mai buna fata de solutia integrata a procesorului de la Intel.

Toshiba Satellite L50-C-15E este un laptop performant, ideal atat pentru gaming cat si pentru lucru, care vine cu un display uimitor si o portabilitate buna.