Trotec TTK 68 E – dezumidificator performant cu 20 de litri/zi

Daca nu stiti inca, un dezumidificator este extrem de util pentru ca mentine umiditatea din camera in parametri normali. Acest lucru este deosebit de important pentru sanatate. In general familiile care au copii constientizeaza mai mult utilitatea acestui aparat si isi procura unul.

Ce puteti face cu un dezumidificator:
– protejati camera de mucegai
– folositi cand simtiti igrasie in camera
– uscati hainele.

Daca v-ati convins de utilitatea unui dezumidificator si doriti sa achizitionati unul, va recomand cu drag dezumidificatorul Trotec TTK 68 E, care are o capacitate maxima de dezumidificare 20 litri pe zi si care este foarte modern, echipat cu cele mai moderne functii. Debitul aerului este de 130 mc/h si este ideal pentru incaperile nu mai mari de 45mp si cu un volum de maxim 110 m³. Alimentarea se face la 230V cu 50Hz, iar dezghetarea automata se realizeaza in mod electronic.

Dezumidificarea se poate realiza automat si este ghidata de higrostat. Un lucru foarte util este ca acest aparat este foarte silentios, asa ca -l veti putea tine in functiune chiar si atunci cand dormiti. Mai exact nivelul sonor se situeaza la 43dB (A). In cazul in care rezervorul este plin de apa veti observa o lumina de semnalizare. Din motive de securitate, aparatul se va deconecta automat daca devine prea plin.

Dezumidificator Trotec TTK 68 E

Este de asemenea echipat cu un filtru de aer lavabil si cu un ventilator in 3 stadii. Nu toate dezumidificatoarele permit si uscarea hainelor, insa acest model are o functie dedicata acestei activitati. Prin urmare, veti putea usca hainele foarte usor si simplu. Pentru usurarea realizarii setarilor trebuie sa mai stiti ca exista un ecran digital, care va ajuta inclusiv sa reglati timpul. Timerul poate fi oprit in 1-24 de ore. Daca nu va place directia de suflare a aerului, o puteti regla foarte simplu.

Ca sa-l puteti manevra usor si pentru a-l muta dintr-o camera in alta, dezumidificatorul are roti si un maner de care puteti sa-l tineti. In plus, este destul de compact pentru ca are dimensiuni de 246 x 582 x 367 cm si 15 kg.

Consuma maxim 345W, ceea ce inseamna ca are un consum de energie decent. In rezervorul de apa puteti pune pana la 4 litri. Temperatura se poate regla intre 5°C – 35°C, iar umiditatea intre 30% – 80 % u.r.

Acum il gasiti la o oferta exceptionala in magazinul eMAG, iar garantia este de 24 de luni. Daca doriti sa imbunatatiti calitatea aerului din incapare si sa scapati de efectele dezastruoase ale unei umezeli prea mare, este recomandat sa folositi un astfel de aparat.