Whirlpool ART 7811 – combina frigorifica incorporabila cu tehnologie Al 6-lea Simt!

Disponibila cu tehnologia al 6-lea simt Fresh Control si o capacitatea totala de maxim 195 de litri, combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 7811 este perfecta pentru bucatariile moderne si nu numai, dispunand de clasa energetica A+, control eficient al umiditatii, 1 compresor puternic si o autonomie de racire de pana la 19 ore in cazul unei intreruperi mai lungi de energie.

Combina frigorifica incorporabila de la Whirlpool include noua tehnologie de control a prospetimii Al 6-lea Simt Fresh Control, care garanteaza o refrigerarea la umiditate perfect in fiecare compartiment interior al acesteia, pastrand astfel alimentele reci si proaspete pentru o perioada de pana la 4 ori mai lunga de timp.

Sistemul antibacterion de filtrare a aerului, dezvoltat de compania americana Whirlpool impreuna cu Microban, furnizor de top de solutii tehnologice antibacteriene, protejeaza mancarea si contribuie la indepartarea bacteriilor si a mirosurilor neplacute. Acesta include un filtru ce este alcatuit dintr-un strat polimeric tratat cu sistemul antibacterian al furnizorului de top Microban.Whirlpool ART 7811

Whirlpool ART 7811 face parte din clasa energetica A+ pentru o eficienta foarte buna a consumului de energie fata de modelele similare din clasa A, beneficiind astfel de un consum energetic de doar 299 kWh pe an. Combina frigorifica de tip incorporabila are un volum net total generos de pana la 275 litri, ideal pentru pastrarea alimentelor pe terment lung, fiind impartit intre cele doua compartimente ale frigiderului si congelatorului acesteia.

Frigiderul dispune de un volum net de 195 de litri si include 5 rafturi din sticla, compartiment pentru legume si fructe, 3 suporturi amplasate pe usa si sistem de dezghetare automat, avand posibilitatea de a depozita mai multe alimente la rece pentru o prospetime indelungata. In ceea ce priveste congelatorul, acesta include un volum net de pana la 80 de litri si dispune la randul sau de 3 compartimente pentru congelarea produselor din carne si nu numai, sistem de dezghetare manual si o capacitate de congelare buna de pana la 3,5 kilograme pe zi (24 de ore), permitandu-va sa pastrati produsele la fel de proaspete pe o perioada si mai lunga de timp.