Acer Aspire F5-572G-55Q9 – laptop accesibil si foarte bine echilibrat!

Acer Aspire F5-572G-55Q9 este un nou model de laptop din gama Aspire F, unde „F” vine de la caracteristici (features) conform companiei taiwaneze de IT, fiind disponibil la un pret accesibil si cu specificatii hardware foarte bine echilibrate.

Pentru cei care vor un laptop accesibil si bun la toate, noul model de la Acer este alegerea perfecta, datorita ecranului Full HD de 15,6 inch, procesorului Intel Core i5 din a 6-a generatie de procesoare Skylake, memoriei RAM suficiente, capacitatii de stocare decente si a unei placi video dedicata pentru o performanta completa.

Laptopul Acer Aspire F5-572G-55Q9 are un display de tip LCD LED cu diagonala normala de 15,6 inch, oferind insa imagini mari si clare la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, dar si tehnologie Anti-Glare pentru reducerea reflexiei la minim. In plus, laptopul beneficieaza de un design atractiv si un aspect rafinat, in timp ce suprafata metalica interioara si textura ii ofera acestuia un aspect elegant.Acer Aspire F5-572G-55Q9

Performanta foarte buna a noului model din gama Aspire F este asigurata de catre noul procesor Intel Core i5-6200U ce dispune de doua nuclee la o frecventa buna de 2,3 GHz, ajungand la o frecventa maxima de pana la 2,8 GHz cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost, 3 MB memorie Cache, tehnologiile Intel Hyper-Threading Technology, Intel Virtualization Technology, Intel TSX-NI, Intel 64, Idle States, Intel My WiFi Technology, Thermal Monitoring Technologies, Intel Flex Memory Acces, etc., dar si placa grafica integrata Intel HD Graphics 520 cu o memorie video maxima de pana la 1,7 GB, frecventa grafica de maxim 1 GHz si suport rezolutie 4K la 60 Hz pentru o performanta completa.

Memoria RAM de tip DDR3L include o capacitate de doar 4 GB la frecventa de 1600 MHz, insa ofera posibilitatea de a o extinde la o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB, fiind foarte utila pentru cei care vor o performanta si mai mare. Pe partea de stocare, unitatea HDD cu viteza de rotatie de 5400 rpm ofera o capacitate de stocare mare de 1 TB pentru salvarea programelor, jocurilor si a continutului multimedia preferat.

Pe langa toate acestea, compania Acer a mai integrat si o placa video dedicata NVIDIA GeForce 940M cu memorie de 4 GB si tehnologie NVIDIA Optimus pentru un plus si mai mare de performanta in ceea ce priveste grafica laptopului Acer Aspire F5-572G-55Q9. In plus, laptopul mai dispune de o baterie Li-Ion cu 4 celule ce ofera o autonomie de utilizare buna, o camera WEB HD si doua difuzoare stereo cu tehnologie TrueHarmony pentru un sunet de calitate.