Laptop Lenovo B51-80, Intel Core i7-6500U, Memorie 4GB, HDD 1TB, AMD Radeon, Free DOS

Lenovo este o companie chineză de IT şi este numărul unu în top, după HP. Când vrei să cumperi un laptop, acesta trebuie să fie performant, de calitate, uşor de folosit şi să aibă un brand renumit. Brandul Lenovo s-a făcut cunoscut datorită asamblării excelente, a suportului tehnic foarte competent, a sloturilor pentru carduri şi a design-ului foarte elegant.

Laptop-ul Lenovo B51-80 face parte din noua generaţie IT şi vine dotat cu tipul de procesor Intel Core i7 model 6500U. Acest tip de procesor este foarte rapide, cu multe caracteristici şi securitate încorporată, ducând la un nivel superior creativitatea şi jocurile 3D. Datorită faptului că permite caracteristici din Windows 10, procesorul Intel Core i7 îţi permite să-ţi foloseşti imaginaţia şi să explorezi toate posibilităţile. Windows 10 Pro acceptă o sumedenie de posibilităţi pentru creaţii personale.

Pe piata IT, gama de laptop Lenovo este cea mai apreciată.

Design-ul laptopului Lenovo B51- 80 deşi pare cam rigid şi serios, este totuşi drăguţ şi elegant datorită culorii negre ca abanosul, cu linii fine, recomandat persoanelor cu simţ practic, mai mult pentru uzul personal sau în domeniul afacerilor.

Laptop Lenovo B51-80, Intel Core i7-6500U, Memorie 4GB, HDD 1TB, AMD Radeon, Free DOS

Dispune de display FHD de 15,6″ cu rezoluţie de 1920×1080, şi caracteristici speciale Anty Glare, oferind imagini clare şi luminoase.

Siguranţa este asigurată de cititorul de amprente, permiţând accesul doar posesorului laptop-lui sau a persoanelor a căror amprentă digitală a fost scanată. Este un model slim cu o grosime de 2,5 cm şi o greuttate de 2,15 kg.

Laptop-ul Lenovo B51-80 este practic şi uşor de cărat.

Sonorul este asigurat de 2 difuzoare stereo cu o putere de 1,5 W şi microfon integrat, ce oferă o audiţie optimă, fără a distorsiona.

Opţional are unitate DVD Writer pentru citire/scriere.

Beneficiază de conectivitate Wireless şi Bluetooth, ceea ce permite un acces rapid la internet. Camera Web integrată este HD 720px asigurând o viziune clară. Capacitatea de stocare este amplă de 1 TB de tip HDD, memorie RAM de 4 GB de tip DDR3 şi o frecvenţă de 1600 MHz. Placa video este dedicată, cu o capacitate de memorie de 2 GB, producător chipset video AMD seria Radeon, ceea ce permite vizualizarea filmelor şi a clipurilor într-o formă normală şi clară. Alimentare se face cu o baterie Li-on cu 4 celule, acesta fiind singurul punct slab al laptop-urilor Lenovo, deoarece autonomia bateriei este scăzută.

Carcasa este confecţionată din material plastic negru iar dimensiunile sunt de 380 x 24.7 x 262 mm. Sistemul de operare este Free Dos.

Tinând cont de faptul că laptop-urile sunt mult mai scumpe decât PC-urile, preţul laptop-ului Lenovo B51-80 este unul nu foarte mare.