Acer Aspire F5-572G-791W – laptop de 15,6 inch cu performanta mare

Acer Aspire F5-572G-791W este un nou model de laptop de 15,6 inch din seria Aspire F a companiei taiwaneze Acer, care vine cu o performanta incredibila, un design elegant si mai multe specificatii hardware foarte bune, toate acestea la un pret destul de accesibil. Noul laptop de la Acer se remarca printr-un procesor puternic de ultima generatie, display LED Full HD si o placa video dedicata de la NVIDIA, fiind ideal pentru utilizatorii ce doresc un dispozitiv portabil si performant pentru navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming.

Laptopul Acer Aspire F5-572G-791W include un display de tip LCD LED cu o diagonala normala de 15,6 inch ce ofera imagini de inalta calitate la o rezolutie buna Full HD de 1920 x 1080 pixeli, in timp ce tehnologia Anti-Glare asigura imagini stralucitoare chiar si la exterior sau in spatiile mai luminoase. In plus, design-ul elegant al noului model de laptop de la Acer atrage orice privire asupra lui, indiferent de locul in care il veti utiliza.

Echipat cu noul procesor Intel Core i7-6200U, din cea mai noua generatie de procesoare Skylake, laptopul de la Acer asigura o putere de procesare foarte mare pentru a rula orice program sau joc doriti, beneficiind de doua nuclee la frecventa de 2,5 GHz, ajungand la o frecventa de pana la 3,1 GHz prin tehnologia Intel Turbo Boost, 4 MB Cache, tehnologiile cunoscute de la Intel, dar si placa grafica integrata Intel HD Graphics 520 ce ofera o grafica destul de buna, fara a avea nevoie de o placa video dedicata.Acer Aspire F5-572G-791W

Memoria RAM suportata este de maxim 16 GB, avand insa inclusa o placuta de RAM cu capacitate de 4 GB, suficienta pentru navigarea pe internet, multimedia si chiar anumite jocuri mai mari. Unitatea HDD are o viteza de rotatie de 5400 rpm si o capacitate de stocare mare de 1 TB pentru salvarea fisierelor preferate pe o perioada nedeterminata de timp.

Pe langa puterea de procesare ridicata, laptopul din seria Aspire F dispune si de o performanta grafica foarte buna, integrand si o placa video dedicata NVIDIA GeForce 940M cu memorie de 2 GB si tehnologia NVIDIA Optimus pentru a suporta chiar si cele mai mari cerinte grafice.