Zelmer ZJP1300B – storcator de fructe si legume cu tehnologie Slow Juicing!

Zelmer ZJP1300B este un storcator de fructe si legume eficient de tip rotativ, ideal pentru orice bucatarie moderna si nu numai, care vine cu o putere de 250W, functie reverse si tehnologie Slow Juicing. Zelmer SA este un producator polonez mai putin cunoscut in Romania, dar care este lider de piata in Polonia in domeniul electrocasnicelor mici si prezent in Europa de Sud de pe la inceputul anului 2011.

Storcatorul de fructe si legume de la Zelmer include un recipent pentru pulpa cu o capacitate de 1,2 litri si un recipient pentru suc tot de 1,2 litri, doua site realizate din otel inoxidabil cu diferite perforatii pentru suc sau smoothie, dar si un accesorie de impingere a fructelor si/sau legumelor alese pentru prepararea sucului preferat.

Tehnologia Slow Juicing ofera un mod unic si inovativ de obtinere a sucului rezultat din fructele, legumele, frunzele si chiar ierburile pe care dorim sa le combinam pentru o bautura racoritoare pe placul nostru. Beneficiind de o viteza de rotatie mica de doar 80 rpm, sucul este obtinut printr-o presare usoara la viteza scazuta, pastrandu-se astfel o cantitatea foarte mare de valori nutritionale a sucului obtinut din stoarcerea eficienta a fructelor si legumelor preferate.Zelmer ZJP1300B

Sistemul extrem de eficient va permite sa obtineti o cantitate mai mare de suc si mult mai sanatos, fata de alte modele de storcatoare clasice de fructe si legume, pe o perioada mai scurta de timp, fiind totoada si extrem de silentios datorita vitezei de rotatie redusa.

Storcatorul de fructe si legume Zelmer ZJP1300B ofera un design modern si atragator ce dispune de o carcasa fabricata dintr-un plastic rezistent de culoare neagra. In plus, acesta mai include functia reverse, utila pentru indepartarea resturilor nedorite din storcator, dar si o perie pentru curatarea cu usurinta a aparaturul electrocasnic, toate acestea contribuind la o utilizare perfecta si de lunga durata a storcatorului Zelmer.