Acer Aspire XC-705 – sistem PC accesibil cu design elegant si performanta buna!

Recomandat in special pentru utilizarea de acasa si lucrul de la birou, sistemul desktop PC Acer Aspire XC-705 este ideal pentru office, navigare pe internet, multimedia si chiar gaming la un nivel destul de bun, dispunand de componente hardware foarte bine echilibrate cu o performanta mare pentru orice tip de utilizare.

Designul modern si elegant al sistemului PC de tip Home / Home Office include o carcasa de tip Micro Tower cu dimensiunile de 269,5 x 100 x 367 milimetri si o greutate de aproximativ 8,5 kilograme. Acesta este disponibil pe eMAG.ro, cel mai mare retailer IT din Romania, la un pret destul de bun si accesibil pentru majoritatea utilizatorilor, beneficiind de transport gratuit si o garantie include de pana la 2 ani.

Sistemul PC din seria Aspire XC a companiei taiwaneze Acer are o placa de baza ce vine cu conectivitate retea 10/100/1000 Mbps, sunet integrat si mai multe porturi utile pentru conectarea produselor periferice importante pentru functionarea calculatorului, mai exact 3x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x HDMI, 1x RJ-45, 3x Audio jack de 3,5 milimetri pentru sunet 5.1, dar si 1x Microfon, 1x Casti si un slot de card SD pe partea frontala a carcasei.Acer Aspire XC-705

Echipat cu procesorul Intel Core i7-4770, din a 4-a generatie de procesoare Haswell, cu nu mai putin de patru nuclee la frecventa de 3,4 GHz, iar prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost poate urca la o frecventa maxima de pana la 3,9 GHz, 8 MB Cache, tehnologiile cunoscute de la Intel si placa grafica integrata Intel HD Graphics 4600, calculatorul ofera puterea de calcul necesara pentru utilizarea zilnica.

Memoria RAM de tip DDR3 dispune de o capacitate standard de doar 4 GB la frecventa 1600 MHz, suficienta pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi de acasa sau la birou, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin cele doua porturi integrate pe placa de baza. Unitatea SSD cu o capacitate buna de 128 GB beneficieaza de viteze mari de scriere/citire pentru o rulare rapida a sistemului de operare si a programelor/jocurilor instalate.

Cu toate acestea, sistemul desktop PC Acer Aspire XC-705 mai include si o placa video dedicata AMD Radeon R7 340 cu memorie GDDR5 de 2 GB si tehnologiile superioare AMD Zerocore Power, AMD Power Tune si 4K, beneficiind de o performanta grafica foarte buna in orice tip de continut.