Lenovo IdeaPad 300-17 – laptop accesibil si performant cu diagonala de 17,3 inch!

Lenovo IdeaPad 300-17 este un nou laptop de 17,3 inch din seria IdeaPad 300, ideal pentru navigarea pe internet, vizualizarea continutului multimedia preferat si chiar gaming decent, care se remarca printr-un design atragator, display HD+ LED de mari dimensiuni, o performanta ridicata din orice punct de vedere si mai multe caracteristici utile pentru multimedia, toate acestea la un pret foarte accesibil.

In ceea ce priveste aspectul, laptopul de la compania chinezeasca Lenovo ofera un design elegant cu o carcasa din plastic de culoare neagra, o tastatura moderna de tip AccuType si un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere, avand dimensiunile de 265 x 384 x 22,9 milimetri si o greutate de aproximativ 2,3 kilograme.

Laptopul Lenovo IdeaPad 300-17 are un display de tip LCD LED cu diagonala generoasa de 17,3 inch la o rezolutie buna HD+ de 1600 x 900 pixeli, beneficiind de imagini mari si clare de inalta definitie pentru o experienta vizuala excelenta pe display-ul de mari dimensiuni. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate cu tehnologia Dolbu Advanced Audio ce permite redarea unui sunet audio puternic si de foarte buna calitate, fara distorsiuni sau zgomote neplacute de fundal.Lenovo IdeaPad 300-17

Cu o performanta mare si suficienta pentru navigarea pe internet, multimedia sau chiar gaming la un nivel decent, laptopul de 17,3 inch dispune de noul procesor Intel Core i5-6200U, din cea mai noua generatie de procesoare Skylake, cu doua nuclee ce ruleaza la frecventa de 2,3 GHz, iar prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost poate urca la o frecventa maxima de pana la 2,8 GHz, 3 MB Cache, tehnologiile importante de la Intel si placa grafica integrata Intel HD Graphics 520.

Memoria RAM este de tip DDR3 si include o capacitate de doar 4 GB la frecventa de 1600 MHz, perfecta pentru rularea oricarui sistem de operare si a programelor instalate, in timp ce memoria de RAM suportata este de maxim 16 GB prin intermediul celor doua sloturi integrate pe laptop. Unitatea normala HDD beneficieaza de o capacitate mare de pana la 1 TB pentru stocarea sistemului si a fisierelor preferate.

Pe langa toate acestea, laptopul Lenovo IdeaPad 300-17 mai dispune si de o placa video dedicata AMD Radeon R5 M330 cu memorie de 2 GB si tehnologia speciala AMD Enduro Technology, suportand o grafica mai mult decat decenta in orice tip de continut.