Acer E5-573-C1ZV – laptop accesibil pentru acasa sau la birou!

Fie pentru utilizarea de acasa sau cea de la birou, noul laptop Acer E5-573-C1ZV este una dintre cele mai bune alegeri pentru cei ce lucreaza in mediul office sau care vor un dispozitiv bun pentru navigare pe internet si/sau multimedia, datorita specificatiilor hardware decente si disponibile la un pret accesibil.

Laptopul de la Acer a fost introdus in ofera celor de la eMAG, cel mai mare retailer IT din Romania, pe la jumatatea lunii trecute la un pret ieftin, oferind insa la schimb un produs foarte bun atat pentru persoanele care vor sa isi achizitioneze pentru prima data un laptop, cat si pentru cele care nu au nevoie de o performanta foarte mare, fiind de asemenea disponibila si la un pret mult mai mare.

Display-ul de tip LCD LED ofera o imagine mare si clara cu ajutorul diagonalei normale de 15,6 inch si a rezolutiei HD de 1366 x 768 pixeli, destul de buna pentru o astfel de configuratie hardware si pretul foarte accesibil, beneficiind insa si de caracteristica speciala Glare pentru o imagine la fel de buna si la exterior. In ceea ce priveste aspectul, laptopul vine cu un design elegant ce include o carcasa de culoare alba, o tastatura si un touchpad normal, avand dimensiunile de 381,6 x 256 x 29,2 milimetri si o greutate de 2,4 kilograme.Acer E5-573-C1ZV

Acer E5-573-C1ZV poate fi utilizatat pentru office, navigare pe internet, multimedia si chiar jocuri ce nu necesita cerinte foarte mari de sistem, datorita procesorul Intel Celeron 2957U, pe 64 de biti, cu doua nuclee la frecveta de 1,4 GHz, 2 MB memorie Cache si tehnologiile Intel Virtualization Technology (VT-x), Intel 64, Idle States, Enhanced Intel SpeedStep, Thermal Monitoring Technologies, Intel HD Audio Technology, Intel Rapid Storage Technology si Intel Smart Connect Technology, care ofera o performanta buna impreuna cu celelalte componente hardware integrate pe laptop.

Memoria RAM de tip DDR3 are o frecventa de 1600 MHz si suporta o capacitate maxima de memorie de pana la 16 GB, dar care vine cu o capacitate de doar 4 GB, fiind insa posibila extinderea sa prin cele doua sloturi integrate. Unitatea HDD cu viteza de rotatie de 5400 rpm include o capacitate de stocare de 500 GB, suficienta pentru salvarea documentelor sau a fisierelor dumneavoastra.

Pe partea de grafica, placa video integrata Intel HD Graphics, a procesorului Intel Celeron 2957U, are o frecventa grafica maxima de pana la 1 GHz si beneficieaza de tehnologiile Intel Quick Sync Video si Intel Clear Video Technology pentru o performanta grafica destul de buna.

Cu toate acestea, noul laptop dispune de o camera WEB HD, un cititor de carduri SD, doua difuzoare stereo, microfon, dar si o baterie Li-Ion cu 4 celule.