Acer Revo M1-601 Modular – sistem Mini PC pentru navigarea pe internet si multimedia!

Utilizat fie impreuna cu un monitor sau chiar un televizor, sistemul desktop mini PC Acer Revo M1-601 Modular este perfect in ambele situatii, transformand monitorul intr-un sistem complet de navigare pe internet si divertisment, respectiv televizorul intr-unul foarte inteligent. Sistemul Mini PC de la Acer este disponibil pe eMAG.ro la un pret bun cu transport gratuit si o garantie incluse de pana la 2 ani.

Fiind un sistem Mini PC, acesta beneficieaza de o carcasa eleganta cu dimensiuni extrem de reduse, potrivindu-se perfect chiar langa televizorul sau monitorul dumneavoastra, economisind totodata un spatiu destul de util pentru alte lucruri/obiecte. Calculatorul integreaza o sursa cu puterea totala de doar 65 W pentru un consum cat mai redus de energie electrica,  dar si noul sistem de operare Windows 10 de la Microsoft.

Placa de baza a Mini PC-ului Acer Revo M1-601 Modular dispune de conectivitate Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0 si retea 10/100/1000 Mbps, sunet integrat si porturile 1x HDMI pentru conectarea acestuia la televizor sau a monitor, 3x USB 3.0 ce permite un transfer rapid de date, conectarea produselor periferice pentru PC sau redarea continutului multimedia preferat de pe stick sau hard disk extern, 1x Audio pentru Casti sau Boxe si un conector RJ-45.Acer Revo M1-601 Modular

Pe partea de hardware, sistemul de tip Mini PC ofera o performanta foarte buna pentru orice tip de utilizare, datorita noului procesor Intel Celeron N3050, lansat undeva pe la inceputul anului trecut, ce integreaza doua nuclee la frecventa de 1,6 GHz, care prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost atinge o frecventa maxima de pana la 2,16 GHz, 2 MB Cache, tehnologiile cunoscute de la Intel si placa grafica integrata Intel HD Graphics, suportand o grafica mai mult decat decenta.

Memoria este de tip DDR3 si are o capacitate standard de doar 4 GB la frecventa de 1600 MHz, dar indeajuns pentru utilizarea de zi cu zi, fie ca este vorba de navigarea pe internet sau multimedia. In ceea ce priveste stocarea, sistemul Mini PC de la Acer include doua unitati de stocare pentru o capacitate generoasa si transfer rapid de date, mai exact de o unitate SSD de 32 GB cu viteze mari de scriere/citire si o unitate HDD cu capacitatea de stocare mare de 1 TB pentru salvarea fisierelor preferate.