HP Envy 15-AE100NQ – laptop de 15,6 inch cu design uimitor si performanta incredibila!

HP Envy 15-AE100NQ este un laptop portabil de 15,6 inch din seria HP Envy, perfect atat pentru acasa cat si la birou, care nu numai ca ofera un design uimitor si atractiv, dar se remarca si printr-o performanta incredibila, experienta audio bogata si  un acumulator foarte durabil, toate acestea la un pret foarte bun pentru orice utilizator.

Designul distinctiv al laptopului de la HP include o carcasa premium si rezistenta din aluminiu, o tastatura confortabila si taste iluminate, un touchpad HP Imagepad cu suport pentru gesturi multi-atingere si un cititor digital de amprente, avand dimesniunile de doar 38,4 x 25,5 x 2,29 centimetri si o greutate de aproximativ 2,36 kilograme.

Laptopul HP Envy 15-AE100NQ dispune de un display iluminat din spate cu WLED-uri de tip IPS cu o diagonala normala de 15,6 inch (39,6 centimetri), care ofera imagini FHD de foarte buna calitate la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, beneficiind in acelas timp de caracteristica speciala Anti-Glare pentru imagini la fel de bune chiar si la exterior sau in locurile mai luminoase.HP Envy 15-AE100NQ

Puterea extraordinara a laptopului de 15,6 inch din seria HP Envy este asigurata de catre noul procesor Intel Core i5-6200U, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, cu doua nuclee la frecventa de 2,3 GHz, urcand prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 2,8 GHz, 3 MB Cache, tehnologiile de la Intel si placa grafica integrata Intel HD Graphics 520 ce ofera suport 4K la 60 Hz.

Memoria RAM DDR3 are o capacitate de 8 GB, asigurand rularea fara probleme atat a noului sistem de operare Windows 10 Home de la Microsoft cat si a programelor/jocurilor instalate pe sistem. Unitatea HDD include o viteza de rotatie de 5400 rpm si o capacitate de stocare generoasa de pana la 1 TB pentru salvarea tuturor documentelor importante sau a fisierelor preferate in siguranta.

Pe partea de grafica, laptopul HP Envy 15-AE100NQ dispune de placa video dedicata NVIDIA GeForce GTX 950M cu memorie de pana la 4 GB pentru o performanta grafica excelenta, indiferent de tipul continutului redat. Cu toate acestea, sistemul audio Bang & Olufsen de ultima generatie integreaza nu mai putin de 4 difuzoare stereo si un subwoofer puternic pentru redarea unui sunet impresionant , conceput special pentru o experienta de utilizare completa si similara cu sunetul al unui PC.