Albatros AWM1061A+ – masina de spalat ieftina

Brandul Albatros reprezintă motorul activităţii societăţii Smart Electro Distribution, deţinând profitabilitate sporită, mai ales pe segmentul maşinilor de spălat rufe, dezvoltând relaţii comerciale cu China pentru procurarea de maşini de spălat.

Masina de spalat rufe Albatros AWM1061A are o capacitate de încărcare frontală de 6 kg şi face parte din clasa de eficienţă energetică A+, clasa de eficienţă la spălare A şi clasa de eficienţă energetică la centrifugare C.

Aceasta deţine mai multe programe de spălare, fără funcţii speciale pentru ca tu să te poţi bucura de rufe spălate calitativ.

Programul rapid îţi permite să speli o cantitate mai mică de rufe, ce sunt mai puţin murdare, din bumbac sau din material sintetic, economisind astfel energie electrică şi apă.

Programul Extra clătire este destinat spălării hainelor cu clătire suplimentară, special creat pentru persoanele sensibile, cu alergie la detergenţi.

Programele speciale sunt oferite de Albatros într-un număr variat, pentru a avea rezultate optime de spălare, a tuturor tipurilor de ţesături, în funcţie de nevoile pe care le ai.

Albatros AWM1061A+

Programul prespălare este destinat spălării intensive a rufelor foarte murdare, redând rufele curate, albe şi strălucitoare.

Cu programul lână puloverele şi ţesăturile din lână nu îşi vor mai schimba forma iniţială, deoarece acestea vor beneficia de o spălare uşoară, fără frecare.

Viteza de centrifugare a maşinii de spălat rufe Albatros AWM1061A este de 1000 de rotaţii pe minut şi deţine un număr de o programe pentru spălarea rufelor într-un mod eficient.

Nivelul de zgomot la centrifugare este de 79 dB, ceea ce înseamnă că nu deranjează auzul foarte tare, iar nivelul de zgomot la spălare este de 66 dB, ceea ce înseamnă un nivel de zgomot mediu.

Dimensiunile sale sunt de 85 x 60 x 47 cm iar greutatea de 50 kg. Cu aceste dimensiuni se poate încadra perfect în baia sau bucătăria ta.

Volumul tamburului este de 38 litri şi este confecţionat din inox, iar cuva este confecţionată din poliplex. Are o deschidere a hubloului de 180 grade, putând astfel să încarci maşina de spălat într-un mod mult mai uşor, fără să fii incurcat de hublou.

Deţine un design inovator, de culoare alb imaculat, cu linii fine şi afişaj tip LED, putând seta programul de care ai nevoie.

Are un preţ destul de mic în comparaţie cu dotările pe care le are, şi dacă vrei calitate la preţ mic, ţi-o recomand cu toată încrederea.